Alice in Borderland: Σεζόν 2 – Το trailer είναι εδώ και οι fans δεν πρέπει να το χάσετε

Αν καθαρίσουμε όλα τα παιχνίδια, μπορούμε να επιστρέψουμε στον πραγματικό κόσμο;
04 Δεκεμβρίου 2022 11:13
Alice in Borderland: Σεζόν 2 – Το trailer είναι εδώ και οι fans δεν πρέπει να το χάσετε

Το Netflix άνοιξε πλέον τα «χαρτιά» του όσον αφορά τη 2η σεζόν του Alice in Borderland και μετά από μήνες σιωπής έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer. Η συνέχεια της επιτυχημένης σειράς θα καταφθάσει στην υπηρεσία μέσα στον Δεκέμβριο, με πιο φονικά παιχνίδια και ένα κόσμο άγριο και σκληρό.

Θα καταφέρει ο Arisu να επιστρέψει ποτέ στον πραγματικό κόσμο — και άξιζε που έχασε τόσα; Αυτή είναι η περιγραφή που αναφέρει το Netflix στη λεζάντα του και μάς προετοιμάζει για πολύ δύσκολα παιχνίδια.

Μερικές πληροφορίες σύμφωνα με το Netflix:

Το πετυχημένο δράμα επιβίωσης με τους Kento Yamazaki και Tao Tsuchiya, σε σκηνοθεσία του Shinsuke Sato, αναμένεται με μεγάλη προσμονή από τους φαν ανά τον κόσμο. Τώρα, η πολυαναμενόμενη συνέχιση της σειράς που έφτασε στο Top 10 σε τουλάχιστον 70 χώρες παγκοσμίως είναι επιτέλους έτοιμη για προβολή!

Ο Arisu (Kento Yamazaki) και ο Usagi (Tao Tsuchiya) προσπαθούν να λύσουν τα μυστήρια του Borderland, ώστε να επιστρέψουν στον αληθινό κόσμο. Σε ένα μέρος που πιστεύουν ότι έχει το κλειδί για την αποκάλυψη αυτών των μυστηρίων, συναντούν συμμάχους, εχθρούς και τον εγκέφαλο πίσω από όλα τα παιχνίδια.

Ο Arisu και η υπόλοιπη παρέα δοκιμάζουν την τύχη τους σε παιχνίδια, το επίπεδο των οποίων υπερβαίνει κι εκείνα της πρώτης σεζόν. Τα παιχνίδια που απομένουν είναι μόνο οι κάρτες Jack, Queen και King, αλλά θα καταφέρουν να τις συλλέξουν όλες και να επιστρέψουν στον αληθινό κόσμο; Η πολύ δημοφιλής σειρά που κατέπληξε τον κόσμο επιστρέφει με ακόμα περισσότερη δράση και αγωνία!

Στη 2η σεζόν του Alice in Borderland θα δούμε και τους Nijiro Murakami, Ayaka Miyoshi, Dori Sakurada, Aya Asahina, Yutaro Watanabe, Tsuyoshi Abe, Sho Aoyagi και Riisa Naka.

Λέγεται πως η πρώτη σεζόν κάλυψε περίπου 31 κεφάλαια του manga και απομένουν ακόμη 33. Το εάν ο 2ος κύκλος τα εξερευνήσει όλα τα εναπομείναντα, ενώ αν θα υπάρξει και 3η σεζόν παραμένει άγνωστο.

Η 2η σεζόν του Alice in Borderland θα παίξει στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer παρακάτω.