The Walking Dead: Ετοιμαστείτε για μια ολική επαναφορά με το spin-off του Daryl

Θα κάνει κάτι σαν reset το σόου αυτό
03 Δεκεμβρίου 2022 16:04
The Walking Dead: Ετοιμαστείτε για μια ολική επαναφορά με το spin-off του Daryl

Μπορεί το κεντρικό σόου του AMC, The Walking Dead, να έχει ολοκληρωθεί ύστερα από 11 σεζόν, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι το franchise έχει ρίξει αυλαία. Και αυτό γιατί εκτός από τις spin-off σειρές που υπάρχουν εδώ και χρόνια, η εταιρία παραγωγής ετοιμάζει και ένα σωρό άλλα projects.

Ένα από αυτά είναι η spin-off σειρά The Walking Dead: Daryl Dixon, με κεντρικό πρόσωπο εδώ τον Daryl, τον οποίο υποδύεται εδώ και χρόνια ο γνωστός ηθοποιός, Norman Reedus. Αυτό το σόου θα λαμβάνει χώρα στην Γαλλία και παλιότερα είδαμε δει πώς μπορεί να συνδέεται με το The Walking Dead: World Beyond.

Σε μία σκηνή της εν λόγω σειράς, ένας επιστήμονας παρακολουθούσε ένα βίντεο με δοκιμές που γινόντουσαν σε παραλλαγές των walkers, σε ένα εγκαταλελειμμένο γαλλικό εργαστήριο. Αυτό που μάθαμε όμως τώρα, είναι ότι η σειρά του Daryl θα κάνει κάτι σαν μία «επαναφορά» στο franchise.

The Walking Dead: Ο Norman Reedus “τρολάρει” και λέει ότι θα πεθάνουν όλοι στο τέλος

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο Reedus μοιράστηκε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το σύμπαν του The Walking Dead γενικότερα.

Θα είναι μία επαναφορά (στο franchise). Με το The Walking Dead: Daryl Dixon δεν έχουμε μεγάλο cast όπως το κεντρικό σόου. Είναι κάπως μια νέα αρχή για εμάς, με όλα τα πράγματα που μας αρέσει να κάνουμε και ακόμα περισσότερα. Θα είναι σίγουρα μια νέα αρχή για τον Daryl, καθώς καταλαβαίνει πώς κατέληξε στην Γαλλία και πώς να επιστρέψει στο σπίτι του.

Οι fans πρέπει επίσης να συνηθίσουν τον Daryl σε αυτό το νέο περιβάλλον, καθώς διασχίζει την Γαλλία που έχει μολυνθεί από ζόμπι. Με το spinoff να διαδραματίζεται στην Ευρώπη, ο Reedus λέει τα εξής:

Υπάρχει μία ιστορία σε αυτό που θα πούμε. Έχει μια πολύ διαφορετική αίσθηση. Έχει τα πράγματα που θέλετε από τη σειρά αυτή, αλλά απλώς τοποθετείται σε μία άλλη διάσταση.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το The Walking Dead: Daryl Dixon, αλλά έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023.