The Mandalorian: Προετοιμαστείτε για επικού επιπέδου εκπλήξεις στην 3η σεζόν

Ο Pedro Pascal κάτι ξέρει...
03 Δεκεμβρίου 2022 13:54
The Mandalorian: Προετοιμαστείτε για επικού επιπέδου εκπλήξεις στην 3η σεζόν

Στο πλαίσιο της βραζιλιάνικης Comic-Con ή αλλιώς CCXP 2022, η σειρά The Mandalorian έδωσε το παρών στο πάνελ της Lucasfilm και εκτός από την νέα ημερομηνία πρεμιέρας της 3ης σεζόν, μάθαμε και μερικές ακόμη πληροφορίες. 

Αυτές προέρχονται από τον ίδιο τον "Mando" δηλαδή τον Pedro Pascal, ο οποίος έκανε ένα τεράστιο tease-κλείσιμο ματιού για την πολυαναμενόμενη 3η σεζόν του Mandalorian, συγκρίνοντας τις τεράστιες εκπλήξεις της με αυτές της αποκάλυψης του ονόματος του Baby Yoda αλλά και της cameo εμφάνισης του Luke Skywalker.

Περιέγραψε την 3η σεζόν ως "επική" και είπε τα εξής: 

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θα δείτε. Νομίζω ένα από τα καλύτερα στοιχεία των προηγούμενων δύο σεζόν ήταν οι εκπλήξεις. Μπορέσαμε να κρατήσουμε μυστικό το όνομα του Baby Yoda. Μπορέσαμε να κρατήσουμε μυστική την επιστροφή του Luke Skywalker. Οπότε υπάρχουν κι άλλα τέτοια μυστικά που σας τα κρατάμε.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα επιστρέψουν, εκτός του Pedro Pascal ως Din Djarin είναι οι Giancarlo Esposito ως Moff Gideon, Carl Weathers ως Greef Karga και Katee Sackhoff ως Bo-Katan, ενώ δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν οι Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Temuera Morrison ως Boba Fett, Ming-Na Wen ως Fennec Shand και Mark Hamill ως Luke Skywalker. 

Ήδη το δίδυμο Filoni και Favreau ασχολείται με το γράψιμο του σεναρίου της 4ης σεζόν του The Mandalorian, όπως έχουν μιλήσει για αυτό στο παρελθόν. 

Η 3η σεζόν του The Mandalorian θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney Plus την 1η Μαρτίου του 2023. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το πρόσφατο teaser trailer.