Mike Flanagan: Ο δημιουργός των επιτυχημένων horror σειρών αποχωρεί από το Netflix

Υπέγραψε ένα μεγάλο συμβόλαιο με την Amazon
02 Δεκεμβρίου 2022 16:47
Mike Flanagan: Ο δημιουργός των επιτυχημένων horror σειρών αποχωρεί από το Netflix

Ο Mike Flanagan, ο οποίος μάς έχει χαρίσει τα τελευταία χρόνια πολλές horror σειρές στο Netflix υπέγραψε στο νέο του "σπίτι". Συγκεκριμένα ο δημιουργός των The Haunting of Hill House, Midnight Mass, Midnight Club και άλλων projects υπέγραψε ένα μεγάλο συμβόλαιο με την Amazon.

Η εταιρία παραγωγής του, η Interpid Pictures ήρθε σε συμφωνία με τα Amazon Studios για να αναπτύξουν νέες σειρές που θα παίζουν αποκλειστικά μέσα από το Prime Video. Μάλιστα, σε αυτή τη συμφωνία υπέγραψε και το δεξί του χέρι, ο Trevor Macy.

Ο Flanagan και o Macy έγιναν γνωστοί κυρίως μέσω της σειράς The Haunting of Hill House, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Shirley Jackson, καθώς και μέσα από το The Haunting of Bly Manor, που βασίζεται στη νουβέλα τρόμου The Turn of the Screw.

Ο Flanagan συνέχισε μετά πάλι στο Netflix με το Midnight Mass και το The Midnight Club. Το επόμενό του project, το οποίο ονομάζεται The Fall of the House of Usher πρόκειται να είναι η τελευταία σειρά του που θα παίξει στο Netflix μέσα στο 2023.

Ο Vernon Sanders των Amazon Studios δήλωσε τα εξής (μέσω Deadline):

Ο Mike και ο Trevor είναι αξιοσημείωτοι στο να αφηγούνται συναρπαστικές ιστορίες με σασπένς που κρατούν αριστοτεχνικά το κοινό αφοσιωμένο από την αρχή μέχρι το τέλος. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τους καλωσορίζουμε στα Amazon Studios και ανυπομονούμε να γνωρίσουν οι πελάτες μας τη δημιουργικότητά τους.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ποιο θα είναι το πρώτο project αυτής της μεγάλης συνεργασίας.