Wednesday: Έτσι ζωντάνεψε το “Πράγμα“ στη νέα trending σειρά του Netflix (ΦΩΤΟ)

Το αξιολάτρευτο κινούμενο χέρι που είναι και η μασκότ της σειράς δεν είναι CGI!
02 Δεκεμβρίου 2022 15:43
Wednesday: Έτσι ζωντάνεψε το “Πράγμα“ στη νέα trending σειρά του Netflix (ΦΩΤΟ)

To Wednesday, η spinoff σειρά της Οικογένειας Ανταμς, είναι η νέα σειρά που όλοι οι συνδρομητές του Netflix παρακολουθούν και έχει κατακτήσει τα charts της πλατφόρμας, ενώ έσπασε και ρεκόρ άλλων σειρών-μεγαθηρίων όπως του Stranger Things 4. 

Ένα από τα highlights της σειράς, που λατρεύτηκε από όσους την παρακολούθησαν είναι το "Thing" ή αλλιώς το Πράγμα, εκείνο το χαριτωμένο, κομμένο χέρι της Wednesday (Jenna Ortega) την οποία βοηθάει και συμπαραστέκεται σαν φίλος και αδερφός. 

Θα νομίζατε ότι το Netflix και η απραγωγή του Tim Burton επιστράτευσαν CGI για να ζωντανέψει στην οθόνη κι όμως δεν είναι έτσι. Χάρη σε αρκετές φωτογραφίες από τα παρασκήνια του Wednesday αποκαλύπτεται ότι ένας άνθρωπος έλεγχε σαν μαριονέτα όλη την ώρα τις εκφραστικότατες κινήσεις του Thing. 

Κυριολεκτικά σε κάθε βήμα της Jenna Ortega την ακολουθούσε ένας ηθοποιός ντυμένος με μια μπλε στολή (για να σβηστεί εύκολα στο post production) και κρίνοντας από το αποτέλεσμα του αξίζουν συγχαρητήρια για την "ερμηνεία" του. Τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που έγιναν viral στα social media τα τελευταία 24ωρα ανέβασε ο ίδιος ο ηθοποιός ονόματι Victor Dorobantu μέσα από το Instagram του. 

Δείτε φωτογραφίες από τα παρασκήνια του Wednesday

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victor Dorobantu (@victor.dorobantu)

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victor Dorobantu (@victor.dorobantu)

Λίγα λόγια για το Wednesday

H σειρά που επιμελείται σκηνοθετικά ο Tim Burton, μετράει ήδη από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του πάνω από 341,2 εκατομμύρια ώρες προβολής. Βρίσκεται σε πάνω από 80 χώρες στη Νο.1 θέση του Top 10 του Netflix και στην Ελλάδα, σπάζοντας το ρεκόρ της πρώτης εβδομάδας που κατείχε το Stranger Things 4. 

Σε αυτό το σόου πρωταγωνιστούν οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Η σύνοψη της σειράς:

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Οι Al Gough και Miles Millar είναι υπεύθυνοι ως showrunners και παραγωγοί πλάι στον Burton. 

Το Wednesday προβάλλεται ήδη μέσω του Netflix.