Harry & Meghan: Το trailer για τη ζωή του πρίγκιπα Χάρι έφτασε από το Netflix

Θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο
02 Δεκεμβρίου 2022 14:19
Harry & Meghan: Το trailer για τη ζωή του πρίγκιπα Χάρι έφτασε από το Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry. Όπως έγινε γνωστό, η σειρά που ονομάζεται Harry & Meghan θα ρίξει φως στα «ψηλά και στα χαμηλά» του ζευγαριού με πλάνα που δεν είχαν δει ποτέ ξανά τα φώτα της δημοσιότητας.                      

Η σειρά ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο και θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Θα περιλαμβάνει προσωπικά πλάνα από την κοινή ζωή του ζευγαριού, από τη δεξίωση του γάμου τους το 2018, από το ταξίδι τους στην Αφρική και πολλά άλλα. Εκτός από τις στιγμές χαράς, ωστόσο, θα δείξουν και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όλον αυτό τον καιρό.

Η επίσημη ανακοίνωση του Netflix:

Στο ντοκιμαντέρ ακούμε: «Γιατί ήθελες να κάνεις αυτό το ντοκιμαντέρ;». Ο Harry λίγο μετά απαντάει τα εξής: «Κανείς δε βλέπει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες. Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορώ για να προστατεύσω την οικογένειά μου». Η Meghan συμπλήρωσε: «Όταν το στοίχημα είναι τόσο υψηλό, δεν είναι πιο λογικό να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς;».

Το project έχει αναλάβει η υποψήφια για Όσκαρ, Liz Garbus, η οποία έχει δουλέψει στα Love, Marilyn, What Happened, Miss Simone? και Becoming Cousteau.

Το Harry & Meghan θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβριο στο Netflix. Παρακολουθήστε το επίσημο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.