Rings of Power: Κατακεραυνώνει τη σειρά της Amazon ηθοποιός της LOTR τριλογίας

Άστραψε και βρόντηξε ο Bernard Hill που έπαιξε τον Βασιλιά Theoden
02 Δεκεμβρίου 2022 13:09
Rings of Power: Κατακεραυνώνει τη σειρά της Amazon ηθοποιός της LOTR τριλογίας

Δεν είναι όλοι σαν τον 'Pippin' του Billy Boyd και τον 'Gollum' του Andy Serkis, που λάτρεψαν το Lord of the Rings: The Rings of Power. Υπάρχουν και περιπτώσεις ηθοποιών της τριλογίας των ταινιών του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών που είναι πιο επικριτικοί για το αποτέλεσμα της σειράς-υπερπαραγωγής της Amazon. 

Όπως η περίπτωση του ηθοποιού Bernard Hill, που οι περισσότεροι θα τον γνωρίζετε ως βασιλιά Theoden, ο οποίος κυριολεκτικά κατακεραύνωσε το "Rings of Power" αποκαλώντας το ως "εγχείρημα παραγωγής χρημάτων". Μιλώντας στο Metro, o Hill επιβεβαίωσε πως δεν έχει παρακολουθήσει τη σειρά του Amazon Prime Video καθώς "δεν τον ενδιαφέρει".

Το Rings of Power είναι ένα εγχείρημα παραγωγής χρημάτων και δεν με ενδιαφέρει να το παρακολουθήσω ή να συμμετέχω σε αυτό. Καλή τους τύχη και τα σχετικά, αλλά δεν είναι σαν το αυθεντικό έργο".

Μάλιστα ο 77χρονος ηθοποιός εξέφρασε τη γνώμη ότι θα προτιμούσε η σειρά ταινιών να τελειώσει μετά την τριλογία του Peter Jackson, καθώς όταν επέστρεψε για την τριλογία των Hobbit είπε πως "ήταν υπερβολικό." 

Για την ιστορία ο Hill συμμετείχε τόσο στο Lord of the Rings: The Two Towers όσο και στο Lord of the Rings: The Return of the King, προσφέροντας μια από τις πιο αξιομνημόνευτες ερμηνείες της τριλογίας. Μια εξ αυτών είναι στο The Two Towers όπο στην επική μάχη του Helms Deep λέει την ατάκα που έγινε meme "So it begins". 

Όσο για τη 2η σεζόν του The Rings of Power που γυρίζεται αυτόν τον καιρό, μάθαμε πρόσφατα για τα 7 νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν

Η 2η σεζόν του The Lord of The Rings: The Rings of Power αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας εντός του 2024.