Netflix: Πρόωρο τέλος για μια δημοφιλή horror σειρά του

Νέο μαχαίρι σε σειρά του Netflix που ήρθε με φόρα αλλά δεν ακούμπησε
02 Δεκεμβρίου 2022 10:00
Netflix: Πρόωρο τέλος για μια δημοφιλή horror σειρά του

Πρόωρο τέλος σε μια ακόμη δημοφιλής σειρά που έγινε και trending μάλιστα βάζει το Netflix. Όπως μεταδίδει το The Wrap, το Netflix ακύρωσε το The Midnight Club (Η Λέσχη του Μεσονυχτίου) δια χειρός Mike Flanagan και έτσι η νεανική σειρά τρόμου δε θα επιστρέψει για 2η σεζόν

Το Midnight Club είχε κάνει ντεμπούτο στις 7 Οκτωβρίου έχοντας λάβει θετικές εντυπώσεις από κοινό και κριτικούς. Οι λόγοι γύρω από την ακύρωσή του λέγεται πως είναι εν τέλει τα νούμερα προβολής που έκανε, τα οποία δεν ήταν τα αναμενόμενα παρά το ότι παρέμεινε για τρεις εβδομάδες στο Top 10 του Netflix. 

Βέβαια, μια σειρά του Netflix το να ξεκινάει από την 4η θέση των charts του Top 10 δεν είναι και η καλύτερη περίπτωση, ενώ μετά αντιμετώπισε σκληρό ανταγωνισμό από σειρές που κυριολεκτικά έσπασαν ρεκόρ προβολών όπως το "Dahmer" και το "The Watcher", μαζί με τα "Guillermo Del Toro's Cabinet of Curiosities" και "Big Mouth" μεταξύ άλλων. 

H είδηση της διακοπής της νεότερης σειράς του ικανότατου Mike Flanagan έρχεται στον απόηχο πως ο ίδιος θα μετακομίσει στην Amazon Studios και το Amazon Prime Video. Συγκεκριμένα η εταιρία παραγωγής του Intrepid Pictures μαζί με τον συνεργάτη του Mike Tracy υπέγραψαν ένα χρυσό πολυετές συμβόλαιο για την παραγωγή σειρών στην streaming υπηρεσία της Amazon. 

Ωστόσο μέχρι τότε ο Flanagan έχει να παραδώσει μια ακόμη τελευταία σειρά για λογαριασμό του Netflix, το "The Fall of the House of Usher" που θα αποτελέσει μια μοντέρνα διασκευή της ομώνυμης ιστορίας του Edgar Allan Poe. 

Η επίσημη σύνοψη της σειράς:

Σε ένα κέντρο περίθαλψης για νεαρούς ενήλικες σε τελικό στάδιο, οκτώ ασθενείς μαζεύονται κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα, για να διηγηθούν ο ένας στον άλλο ιστορίες και να συμφωνήσουν ότι ο επόμενος που θα πεθάνει θα δώσει στην ομάδα ένα σημάδι από τον άλλο κόσμο. Η "Λέσχη του Μεσονυχτίου" βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1994, καθώς και σε άλλα έργα του Κρίστοφερ Πάικ.

Σε όσους προϋπήρχαν, σε όσους ήρθαν μετά. Σ' εμάς τώρα και σε όσους θα ακολουθήσουν: καλώς ήρθατε στη "Λέσχη του Μεσονυχτίου", μια νέα σειρά τρόμου του Netflix από τον Μάικ Φλάναγκαν και τους παραγωγούς του "Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ" και "Midnight Mass".

Το cast περιλαμβάνει τους Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, William Chris Sumpter, Aya Furukawa, Annarah Shephard και Sauriyan Sapkota, όσον αφορά τα μέλη του "Midnight Club". Παίζουν επίσης οι: Zach Gilford, Matt Biedel, Samantha Sloyan, Iman Benson, Larsen Thompson, William B. Davis, Crystal Balint και Patricia Drake, ενώ παίζει και η Heather Langenkamp των ταινιών Nightmare on Elm Street.

Το The Midnight Club (Η Λέσχη του Μεσονυχτίου) είναι διαθέσιμο στο Netflix.