Harry Potter σειρά: Η πρόεδρος της Warner Bros. TV έχει ευχάριστα νέα για τους fans

Φαίνεται ότι κάτι ψήνεται…
01 Δεκεμβρίου 2022 23:33
Harry Potter σειρά: Η πρόεδρος της Warner Bros. TV έχει ευχάριστα νέα για τους fans

Πρόσφατα μάθαμε για τις προθέσεις της Warner Bros. Discovery να φέρει νέες ταινίες Harry Potter στην οθόνη, ενώ λίγο αργότερα ότι «ψήνεται» η πρώτη τηλεοπτική σειρά. Παρόλο που δεν είναι κάτι επίσημο, φαίνεται ότι η εταιρία είναι σε σκέψεις τους τελευταίους μήνες για να επαναφέρει στις οθόνες σας το franchise.

Την εντολή για "περισσότερο Harry Potter" περιεχόμενο έδωσε το νέο αφεντικό της εταιρίας, David Zaslav, και φαίνεται πως ήδη στη Warner κινούν γη και ουρανό για να βρουν το επόμενο βήμα του Harry Potter. Και αυτό φαίνεται πως συνεχίζεται τώρα, καθώς μάθαμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Harry Potter: Έρχεται και σειρά εντός του σύμπαντός εκτός από νέες ταινίες

Η πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Warner Bros. TV, Channing Dungey, μίλησε στο τηλεοπτικό συνέδριο Content London στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκείνη, μεταξύ άλλων δήλωσε δήλωσε ότι θα ήθελε μία τηλεοπτική σειρά πάνω στο franchise. Τις δηλώσεις που θα διαβάσετε παρακάτω τις μεταφέρει το Variety.

Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι κάτι ήταν στον ορίζοντα, αλλά υπάρχει πολύ ενδιαφέρον και πολύ πάθος για κάτι τέτοιο.

Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι και το κοινό είναι αφοσιωμένο και πανέτοιμο για κάτι τέτοιο. Και αυτό φάνηκε και από την τρομερή απήχηση που είχε πέρυσι το Return to Hogwarts που έπαιξε στο HBO Max.

Οπότε μένει να καταλάβουμε ποιο είναι το επόμενο και σωστό βήμα.

Harry Potter 9: To “The Cursed Child“ ακούγεται ότι θα είναι η επόμενη ταινία. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.