The Mandalorian: Μάθαμε ακριβώς πότε έρχεται η 3η σεζόν (ΦΩΤΟ)

Οι περιπέτειες του “Mando” θα συνεχιστούν πολύ σύντομα στο Disney+
01 Δεκεμβρίου 2022 22:59
The Mandalorian: Μάθαμε ακριβώς πότε έρχεται η 3η σεζόν (ΦΩΤΟ)

Μετά το πρώτο εντυπωσιακό trailer που είδαμε πριν λίγο καιρό, το Disney Plus αποκάλυψε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας της 3ης σεζόν του The Mandalorian. Ο “Mando” του Pedro Pascal και ο Grogu δηλώνουν έτοιμοι να φτάσουν στις οθόνες σας, τον Μάρτιο του 2023, με ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο.

Οι νέες περιπέτειές τους, λοιπόν, θα ξεκινήσουν από την 1η Μαρτίου με μπόλικες σκηνές δράσης και έναν Din Djarin να έχει πλέον αποκηρυχθεί -όπως είδαμε άλλωστε και από το πρώτο teaser trailer.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Disney+

Τα νέα αυτά ήρθαν κατά τη διάρκεια του CCXP2022 (Βραζιλιάνικη Comic Con), όπου η σειρά είχε την τιμητική της, με τον Pedro Pascal να μιλάει για το νέο κύκλο. Επιπροσθέτως, παρακάτω θα δείτε και φωτογραφίες από το Collider, από το ειδικό πάνελ που είχε στηθεί εκεί.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα επιστρέψουν είναι οι Giancarlo Esposito ως Moff Gideon, Carl Weathers ως Greef Karga και Katee Sackhoff ως Bo-Katan, ενώ δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν οι Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Temuera Morrison ως Boba Fett, Ming-Na Wen ως Fennec Shand και Mark Hamill ως Luke Skywalker. 

Ήδη το δίδυμο Filoni και Favreau ασχολείται με το γράψιμο του σεναρίου της 4ης σεζόν του The Mandalorian, όπως έχουν μιλήσει για αυτό στο παρελθόν. 

Η 3η σεζόν του The Mandalorian θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney Plus την 1η Μαρτίου του 2023. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το πρόσφατο teaser trailer.