Squid Game: Παραπέμπεται σε δίκη ο Yeong-su ύστερα από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Θα καθίσει στο εδώλιο ο Παίκτης 001 της σειράς φαινομένου του Netflix
01 Δεκεμβρίου 2022 21:13
Squid Game: Παραπέμπεται σε δίκη ο Yeong-su ύστερα από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Παραπέμπεται σε δίκη ο υποψήφιος με Emmy ηθοποιός O Yeong-su της σειράς Squid Game ύστερα από την καταγγελία μιας γυναίκας, η οποία υποστήριξε ότι την άγγιξε ανάρμοστα το 2017. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από διάφορα ξένα μέσα, το δικαστήριο της Seongnam στη Νότια Κορέα απήγγειλε μέσω της εισαγγελίας κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση στον 78χρονο αστέρα της σειράς του Netflix, με τη δίκη του να ξεκινά τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Αξιωματούχος της εισαγγελίας της περιοχής όπου ανοίχτηκε ξανά η υπόθεση ανέφερε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει περαιτέρω λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση του Yeong-su. 

Πληροφορίες του καναλιού JTBC μεταφέρουν ότι η άγνωστη γυναίκα υπέβαλε αρχικά καταγγελία εναντίον του τον Δεκέμβριο του 2021, κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια μιας συνάντησής τους το 2017.

Με τη σειρά του ο Yeong-su αρνήθηκε τις κατηγορίες, καθώς δήλωσε ότι απλά της κράτησε τα χέρια για να "της δείξει το δρόμο" καθώς περπατούσαν γύρω από μια λίμνη. Το JTBC μεταδίδει πως ο O Yeong-su υποστηρίζει ότι είχε ζητήσει συγγνώμη, όχι επειδή αναγνώρισε τις κατηγορίες εναντίον του, αλλά επειδή η γυναίκα φέρεται να του είπε ότι "δεν θα το έκανε θέμα εάν της ζητούσε συγγνώμη". 

Στον απόηχο των κατηγοριών το υπουργείο Πολιτισμού της χώρας αποφάσισε άμεσα να διακόψει διαφημιστική εκστρατεία όπου εμφανίζεται ο Ο Γιονγκ-σου.

Ο Ο Yeong-su έγραψε ιστορία όντας ο πρώτος Νοτιοκορεάτης ηθοποιός που βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο του ως Παίκτης 001 στη σειρά Squid Game του Netflix.