Rings of Power 2η σεζόν: Αλλάζει ο ηθοποιός του Adar - Έρχονται νέα πρόσωπα στο cast

Επτά καινούργιες προσθήκες στο cast για τη νέα σεζόν του τηλεοπτικού Lord of the Rings
01 Δεκεμβρίου 2022 20:40
Rings of Power 2η σεζόν: Αλλάζει ο ηθοποιός του Adar - Έρχονται νέα πρόσωπα στο cast

Η Amazon επιφύλασσε μερικές ανακοινώσεις για την 2η σεζόν του Lord of the Rings: The Rings of Power και την πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του. 

Συγκεκριμένα γνωστοποίησε τα νέα πρόσωπα του cast για τη 2η σεζόν του "Rings of Power" ανάμεσα στα οποία υπάρχει ένα σημαντικό recasting χαρακτήρα και έξι ολόφρεσκες προσθήκες στο ήδη πολυπληθές και διεθνές cast. 

Το recasting αφορά τον ρόλο του ηγέτη των Όρκ, Adar, τον οποίο έπαιζε ο ηθοποιός του Game of Thrones, Joseph Mawle και πλέον θα τον υποδύεται ο Sam Hazeldine της σειράς Peaky Blinders. 

Έπειτα το μεγαλύτερο όνομα είναι αυτό του Ben Daniels του The Crown και θα δούμε επίσης τους: Gabriel Akuwudike (Hanna), Yasen ‘Zates’ Atour (The Witcher), Nia Towle (Persuasion), Nicholas Woodeson (Rome), και την πρωτοεμφανιζόμενη Amelia Kenworthy

Όσο για το "The Rings of Power" αυτό μας μεταφέρει στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης. Το cast της σειράς αποτελείται από τους Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Τo Netflix ήθελε να κάνει τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών αλά Marvel και φρίκαρε την οικία του Τόλκιν   

To πλάνο της Amazon θέλει τη σειρά να επεκτείνεται σε πέντε σεζόν, με τους συντελεστές και showrunners να έχουν ήδη ξεκάθαρο το πλάνο για το πώς θα ολοκληρωθεί η ιστορία. Τις εντυπώσεις μας για την 1η σεζόν του The Rings of Power, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι τα γυρίσματα της 2ης σεζόν έχουν ξεκινήσει ήδη και η παραγωγή, αντί για τη Νέα Ζηλανδία, «μετακόμισε» στην Αγγλία για το νέο κύκλο. 

Επειδή τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν για τη 2η σεζόν του The Lord of The Rings: The Rings of Power, η επιστροφή της στις οθόνες μας αναμένεται να γίνει εντός του 2024.