Emily In Paris 3η σεζόν: Επιστροφή στο ερωτικό Παρίσι μέσω Netflix - Δείτε το trailer

Η τουριστική σεζόν τελείωσε!
01 Δεκεμβρίου 2022 19:46
Emily In Paris 3η σεζόν: Επιστροφή στο ερωτικό Παρίσι μέσω Netflix - Δείτε το trailer

Είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στο ερωτικό Παρίσι μέσω του Netflix; Αν ναι, τότε να σας πούμε ότι η υπηρεσία κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της 3ης σεζόν της επιτυχημένης σειράς Emily In Paris (Έμιλι Στο Παρίσι).

Η τουριστική σεζόν τελείωσε λέει το Netflix στη λεζάντα του επίσημου βίντεο του νέου κύκλου και αυτό σημαίνει ότι οι περιπέτειες της «Έμιλι» θα συνεχιστούν κανονικά, αν και θα χρειαστεί να πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της.

Από ό,τι φαίνεται, η Emily εξακολουθεί να ζει την παριζιάνικη ζωή της με τους φίλους και τους συναδέλφους της, και τα πράγματα μοιάζουν να αναθερμαίνονται μεταξύ αυτής και του Alfie. Στην άλλη πλευρά του μικρού ερωτικού της τριγώνου, τα πράγματα μεταξύ της ίδιας και του Gabriel φαίνονται λίγο τεταμένα.

Οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή της 3ης σεζόν:

Έναν χρόνο μετά τη μετακόμισή της στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της, η Έμιλι καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της.

Το cast του σόου απαρτίζεται από τους: Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Bruno Gouery, Camille Razat, William Abadie, Lucien Laviscount, Jean-Christophe Bouvet και άλλους.

Η 3η σεζόν του Emily In Paris θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 21 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.