Σιλβέστερ Σταλόνε: Η σειρά “Tulsa King“ ξεπέρασε σε τηλεθέαση το House of the Dragon

Συνεχίζει για 2η σεζόν με πολύ δυνατά νούμερα η μαφιόζικη σειρά δια χειρός Taylor Sheridan
01 Δεκεμβρίου 2022 16:26
Σιλβέστερ Σταλόνε: Η σειρά “Tulsa King“ ξεπέρασε σε τηλεθέαση το House of the Dragon

Όταν υπέγραψε ο Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone) για την πρώτη του τηλεοπτική σειρά ούτε ο ίδιος το περίμενε ότι θα έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία. Κι όμως το Tulsa King δια χειρός Taylor Sheridan και με showrunner τον Terrence Winter έκανε τόσο δυνατά νούμερα που εξασφάλισε τη συνέχεια της. 

Επίσημα το Tulsa King θα συνεχίσει για 2η σεζόν στο Paramount Plus και έτσι ο Σταλόνε θα παραμείνει στο τηλεοπτικό τοπίο, παρά το γεγονός ότι είχε παραπονεθεί σε πρόσφατη συνέντευξη για το πόσο δύσκολα είναι τα γυρίσματα μιας σειράς σε αντίθεση με μιας ταινίας. 

Μάλιστα, η επιτυχία της πρεμιέρας του ήταν τόσο μεγάλη για την καλωδιακή τηλεόραση που τα νούμερα της Nielsen αποκάλυψαν ότι ξεπέρασε σε τηλεθέαση το House of the Dragon του HBO, ως την πιο επιτυχημένη πρεμιέρα νέας σειρά για φέτος, με 3.7 εκατομμύρια τηλεθεατές. 

Αξίζει, βέβαια, να αναφέρουμε ότι το βοήθησε τρομερά και η πάσα του καθιερωμένου "Yellowstone" της κύριας σειράς του Sheridan-verse, η οποία έχει μπει στα σπίτια των Αμερικανών τηλεθεατών και σαρώνει. 

Ο Σταλόνε ήθελε άλλωστε πάντοτε να παίξει έναν γκάνγκστερ, όπως δήλωσε παλιότερα στο The Hollywood Reporter, καθώς "ήθελε να παίξει έναν μοναδικό γκάνγκστερ και όχι έναν που να κάνει μπαμ πως είναι γκάνγκστερ -τουλάχιστον όχι όταν τον γνωρίζεις". 

Η σύνοψη του Tulsa King: 

Το TULSA KING ακολουθεί τον αρχιμαφιόζο της Νέας Υόρκης Dwight "The General" Manfredi (Sylvester Stallone), αμέσως μετά την αποφυλάκισή του από τη φυλακή μετά από 25 χρόνια και την εξορία του από το αφεντικό του προκειμένου να εγκατασταθεί στην Tulsa της Οκλαχόμα. Συνειδητοποιώντας ότι η μαφιόζικη οικογένειά του μπορεί να μην έχει κατά νου τα συμφέροντά του, ο Dwight δημιουργεί σιγά σιγά μια "συμμορία" ασυνήθιστων χαρακτήρων, για να τον βοηθήσει να δημιουργήσει μια νέα εγκληματική αυτοκρατορία, σε ένα μέρος που για εκείνον θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας άλλος πλανήτης. Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Andrea Savage ("I'm Sorry"), Martin Starr ("Silicon Valley"), Max Casella ("The Tender Bar"), Domenick Lombardozzi ("The Irishman"), Vincent Piazza ("Boardwalk Empire"), Jay Will ("The Marvelous Mrs. Maisel"), A.C. Peterson ("Superman & Lois") με τον Garrett Hedlund ("The United States vs. Billie Holiday").

To Tulsa King προβάλλεται μέσω του Paramount Plus. Ακόμη όμως δε ξέρουμε πότε θα προβληθεί η 2η σεζόν του Tulsa King, μιας και ακόμη δεν ολοκληρώθηκε η πρώτη σεζόν του.