Wednesday: Αμόλησαν το “Πράγμα“ από τη σειρά του Netflix στους δρόμους της Νέας Υόρκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα σειρά της υπηρεσίας που προκαλεί φρενίτιδα γίνεται viral!
01 Δεκεμβρίου 2022 13:25
Wednesday: Αμόλησαν το “Πράγμα“ από τη σειρά του Netflix στους δρόμους της Νέας Υόρκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Wednesday είναι η νέα σειρά-φρενίτιδα του Netflix αφού σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έσπασε το ρεκόρ ωρών προβολής του Stranger Things 4. Φυσικά το Netflix δε θα το άφηνε ανεκμετάλλευτο και κυκλοφόρησε ένα νέο viral βίντεο με πρωταγωνιστή το "Πράγμα" (The Thing) ή αλλιώς το εμβληματικό κινούμενο χέρι μέλος της Οικογένειας Άνταμς και επιστήθιος φίλος της Wednesday της Jenna Ortega στην ομώνυμη σειρά. 

Κυριολεκτικά αμόλησαν ένα πραγματικό "Πράγμα" στους δρόμους της Νέας Υόρκης και αλληλεπίδρασε με τον κόσμο με διάφορους τρόπους. Όπως θα δείτε άλλοι γέλασαν, άλλοι σκιάχτηκαν, άλλοι τρόμαξαν και άλλοι αναγνώρισαν από που προέρχεται το παράξενο και χαριτωμένο μακάβριο κινούμενο χέρι. Έκανε μέχρι και skate αλλά έπαιξε και σκάκι, ενώ υπήρξαν και ακραίες αντιδράσεις.

Δείτε το viral βίντεο: 

H σειρά που επιμελείται σκηνοθετικά ο Tim Burton, μετράει ήδη από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του πάνω από 341,2 εκατομμύρια ώρες προβολής.

Σε αυτό το σόου πρωταγωνιστούν οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των '90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

Η σύνοψη της σειράς

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Οι Al Gough και Miles Millar είναι υπεύθυνοι ως showrunners και παραγωγοί πλάι στον Burton, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρόλος της Wednesday ξεκίνησε από τα 60s στο Addams Family με την Lisa Loring.

Το Wednesday προβάλλεται ήδη μέσω του Netflix.