Scarlett Johansson: Έτοιμη να παίξει στην πρώτη τηλεοπτική σειρά της

Μέσα από τη νέα σειρά της Amazon
30 Νοεμβρίου 2022 15:53
Scarlett Johansson: Έτοιμη να παίξει στην πρώτη τηλεοπτική σειρά της

Η Black Widow της Marvel ή αλλιώς Scarlett Johansson ετοιμάζεται για τον πρώτο τηλεοπτικό της ρόλο στην ολοκαίνουργια σειρά “Just Cause”. Σύμφωνα με το Deadline, η διάσημη ηθοποιός θα παίξει, αλλά θα είναι και παραγωγός στο επερχόμενο σόου των Amazon Studios, το οποίο βασίζεται στην νουβέλα του John Katzenbach που κυκλοφόρησε το 1992.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Johansson έχει μια προϊστορία με αυτή τη νουβέλα, καθώς είχε μεταφερθεί για πρώτη φορά σε ταινία το 1995, με πρωταγωνιστή τον Sean Connery, ενώ εκείνη έπαιζε την κόρη του ονόματι Katie. Μέχρι τώρα δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλα ονόματα του cast.

Με τις πληροφορίες που έχουν γίνει τώρα γνωστές, τα Amazon Studios βρίσκονται πίσω από το τιμόνι της ανάπτυξης σε συνεργασία με την Warner Bros. TV και την σεναριογράφο Christy Hall.

Η εταιρία παραγωγής της Johansson, This Pictures, κάνει επίσης την παραγωγή μαζί με την Warner Bros. TV. Η Hall θα είναι επίσης εκτελεστική παραγωγός μαζί με τους Johansson, Jonathan Lia και Keenan Flynn.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει αυτή η σειρά. Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.