Netflix: Όλοι βλέπουν το Wednesday - Η σειρά που ξεπέρασε το Stranger Things 4

Και όλα αυτά μέσα σε μία εβδομάδα
30 Νοεμβρίου 2022 15:38
Netflix: Όλοι βλέπουν το Wednesday - Η σειρά που ξεπέρασε το Stranger Things 4

Το Wednesday κυκλοφόρησε στο Netflix πριν από λίγες ημέρες και όπως φαίνεται, ο κόσμος αγκάλιασε την ολοκαίνουργια σειρά του Tim Burton. Και αυτό γιατί έγινε γνωστό σημείωσε τεράστια επιτυχία, όσον αφορά τα νούμερά του.

Συγκεκριμένα, το σόου με πρωταγωνίστρια την Jenna Ortega ως Wednesday Addams βρίσκεται στην κορυφή των charts του Netflix από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και συγκέντρωσε 341,2 εκατομμύρια ώρες προβολής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Netflix, πάνω από 50 εκατομμύρια νοικοκυριά έχουν δει τη σειρά από την πρεμιέρα μέχρι σήμερα.

Η επίσημη δήλωση του Netflix λέει τα εξής:

Το Wednesday κατέχει πλέον το ρεκόρ για τις περισσότερες ώρες προβολής, για αγγλόφωνη σειρά του Netflix, με 341,2 εκατομμύρια ώρες, σε μία εβδομάδα

Μάλιστα, το εν λόγω σόου ξεπέρασε και το Stranger Things 4, το οποίο κατείχε μέχρι τώρα αυτό το ρεκόρ.

Πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε και την άποψή μας για το Wednesday

Η σύνοψη της σειράς

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Ποιοι παίζουν σε αυτή τη σειρά;

Σε αυτό το σόου πρωταγωνιστούν οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday παλιότερα, θα βρίσκεται στο σόου και θα παίξει την Marilyn Thornhill.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.