Squid Game 2η σεζόν: O Lee Jung-jae αποκαλύπτει κάτι ανατρεπτικό για τον Παίκτη 456

Θα κάνει στροφή στην “Dark Side“ ο Gi-hun;
28 Νοεμβρίου 2022 22:48
Squid Game 2η σεζόν: O Lee Jung-jae αποκαλύπτει κάτι ανατρεπτικό για τον Παίκτη 456

Κι αν αυτόν τον καιρό ο "mastermind" του Squid Game προετοιμάζει τον επόμενο γύρο παιχνιδιών της 2ης σεζόν, οι πρωταγωνιστές αφήνουν μερικά teasers για το τι θα περιμένουν οι fans της σειράς-φαινομένου του Netflix που διέλυσε τα ρεκόρ τηλεθέασης. 

Ο Lee Jung-jae που υποδύεται τον Seong Gi-hun/Παίκτη 456, παραχώρησε μια συνέντευξη πρόσφατα στο GQ και αποκάλυψε μερικά στοιχεία για το που θα κατευθυνθεί ο χαρακτήρας του στην 2η σεζόν. 

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός οι fans του Squid Game θα δουν νέες διαστάσεις του Gi-hun και πιθανότατα μια πιο κακή...dark side στροφή του. O Jung-jae εξέφρασε τον ενθουσιασμό του στο σημείο όπου ανέφερε πως "θα υποδυθεί την πιο σκοτεινή πλευρά του Gi-hun", κάτι που αφήνει υπόνοιες πως θα είναι διψασμένος να εκδικηθεί για όσα του συνέβησαν στην 1η σεζόν. 

Κάτι τέτοιο είχε αφήσει να εννοηθεί ο ίδιος ο δημιουργός της σειράς, Hwang Dong-hyuk λέγοντας σε παλιότερη συνέντευξη ότι: "

Είναι σαν τον Εκπρόσωπο (Front Man το Lee Byung-hun) ο οποίος ήταν παλιός νικητής του παιχνιδιού αλλά μετατράπηκε στον Front Man, κάπως σαν τον Darth Vader. Κάποιοι καταλήγουν Jedi και κάποιοι Darth Vader, σωστά; Νομίζω πως ο Gi-hun θα περάσει από ένα συγκεκριμένο σημείο όπου θα τεσταριστεί με παρόμοιο τρόπο. 

Μετά τον ρόλο του Παίκτη 456, ο Jung-jae αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο The Acolyte τη νέα σειρά του Star Wars στο Disney Plus, η οποία γυρίζεται αυτόν τον καιρό. 

"Θα αρχίσουμε τα γυρίσματα εντός του 2023 και θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά." είπε χαρακτηριστικά ο Hwang Dong-hyuk σε παλιότερη συνέντευξή του, επιβεβαιώνοντας πως η 2η σεζόν του Squid Game θα κυκλοφορήσει το 2024

Ο Dong-hyuk κιόλας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε μεγάλα χολιγουντιανά ονόματα να συμμετέχουν μελλοντικά -σε μια 3η σεζόν, κάνοντας μάλιστα κάλεσμα στον Leonardo DiCaprio που έχει δηλώσει fan του σόου.

Lee Jung-jae (Seong Gi-Hun/456 στη σειρά) έγραψε ιστορία κερδίζοντας το Emmy Α' Ανδρικού ρόλου για το ρόλο του Seong Gi-hun. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως έγινε το τελευταίο κάλεσμα για να δηλώσετε συμμετοχή στο ριάλιτι τηλεπαιχνίδι του Squid Game, που θα δώσει το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία του είδους. Ακόμη αναπτύσσεται και σατιρική σειρά για το πως έγινε η καλύτερη σειρά του κόσμου.