The Witcher: Πρώτες πληροφορίες για μια ακόμη spinoff σειρά στο Netflix

Μετά το “Blood Origin“ ψήνεται μια ακόμη σειρά που θα επεκτείνει το σύμπαν
28 Νοεμβρίου 2022 21:38
The Witcher: Πρώτες πληροφορίες για μια ακόμη spinoff σειρά στο Netflix

Φαίνεται πως το σύμπαν του The Witcher στο Netflix θα υποδεχθεί μια ακόμη spinoff σειρά, εκμεταλλευόμενο την επιτυχία της βασικής σειράς και τον ντόρο που έχει προκαλέσει. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Redanian Intelligence, το Netflix ετοιμάζει μια νέα spinoff σειρά του Witcher γύρω από τη "διαβόητη συμμορία των νεαρών Nilfgaardians που ονομάζονται The Rats". Στα βιβλία του Andrzej Sapkowski, οι Rats υπάρχουν και σύντομα το κοινό του Netflix θα τους γνωρίσει για πρώτη φορά σε live-action μέσα από την 3η σεζόν του The Witcher. 

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Rats θα εμφανιστούν και στην 4η σεζόν του The Witcher, αλλά μέχρι να κυκλοφορήσει θα έχει ήδη προβληθεί η spinoff σειρά τους, ώστε να είναι εξοικειωμένο το κοινό. 

Σε μια επέκταση επιπέδου Game of Thrones και HBO αλλά και Lord of the Rings και Amazon, φαίνεται να στοχεύει το Netflix για το franchise του The Witcher. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην 3η σεζόν ο Henry Cavill θα αποχαιρετήσει το κοινό καθώς θα υποδυθεί τον Geralt of Rivia για τελευταία φορά. Τη θέση του στην 4η σεζόν, η οποία δε γνωρίζουμε πότε θα έρθει ακόμη, θα πάρει ο Liam Hesmworth, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους fans του The Witcher. 

Η πρώτη spinoff σειρά του σύμπαντος, το The Witcher: Blood Origin, έρχεται στις 25 Δεκεμβρίου και περισσότερα για αυτή θα μάθετε πατώντας εδώ