Stranger Things: Το νέο κομμάτι των Metallica έχει ένα “Eddie Munson“ easter egg (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βιντεοκλίπ του “Lux Aeterna“ κλείνει το μάτι στο Stranger Things!
28 Νοεμβρίου 2022 20:07
Stranger Things: Το νέο κομμάτι των Metallica έχει ένα “Eddie Munson“ easter egg (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Metallica και το Stranger Things έχουν πλέον μια πιο ζεστή σχέση ύστερα και από την 4η σεζόν όπου η πιο εμβληματική σκηνή της ντύθηκε εξαιρετικά με το θρυλικό τους κομμάτι "Master of Puppets". Αναμφίβολα έγινε η πιο viral σκηνή σειράς του 2022, εκτοξεύοντας το αστέρι του Joseph Quinn που υποδύθηκε τον Eddie Munson, τον λατρεμένο μεταλλά της παρέας του Hawkins, ο οποίος έμαθε να παίζει κανονικά το τραγούδι των Metallica. 

Έφτασε κιόλας στο σημείο να συναντηθεί και να παίξει μαζί με την μπάντα του James Hetfield το κομμάτι και να του κάνουν δώρο μια κιθάρα, ενώ ο Hetfield ντύθηκε Eddie Munson για το Halloween. Κάπως οι Metallica ήθελαν να επιστρέψουν κι άλλο αυτή την κίνηση και το ξαναέκαναν χάρη στο νέο τους κομμάτι. 

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το "Lux Æterna" από το νέο τους άλμπουμ με τίτλο "72 Seasons" που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου του 2023. 

Στο εντυπωσιακό βιντεοκλίπ που συνόδευσε την κυκλοφορία του "Lux Æterna" υπάρχει ένα κλείσιμο του ματιού στην εμβληματική σκηνή του Stranger Things 4 με τον Eddie Munson. 

Δείτε το κλιπ του "Lux Æterna" των Metallica: 

Στο 1:47 του κλιπ όπου ξεκινάει το solo του Kirk Hammett, το σκηνικό μεταμορφώνεται με έναν βαθύ κόκκινο φωτισμό και σωματίδια που παραπέμπουν στο Upside Down. H κίνηση της κάμερας αλλά και η σιλουέτα του Hammet είναι σαν tribute στην κινηματογράφηση της μάχης του Eddie Munson ενάντια στο Upside Down και τον Vecna με τη δύναμη του "Master of Puppets". 

Δεν το βλέπουμε μόνο εμείς έτσι; 

Μερικές πληροφορίες για το Stranger Things 5:

Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν τον Αύγουστο να δουλεύουν στον 5ο κύκλο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram. Ταυτόχρονα έχει ανακοινωθεί η spinoff σειρά του Stranger Things, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική από την πρωτότυπη. 

Το καλύτερο σενάριο: Πρεμιέρα εντός του 2024

Σύμφωνα με πληροφορίες του Collider, το cast του Stranger Things 5 θα μπει στο πλατό εντός του 2023, με τα γυρίσματα να γίνονται στην Ατλάντα. Βάσει με αυτό το πλάνο, στην καλύτερη περίπτωση θα κυκλοφορήσει εντός του 2024 στο Netflix.

Μάλιστα, έχει τις πλάτες όλης της βιομηχανίας των VFX για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κάτι που να αποτελεί και ένδειξη ότι δε θα βιαστούν στον τομέα των ειδικών εφέ. Αυτό είναι μια πεποίθηση των δημιουργών, Duffer Brothers, για την 5η σεζόν, οι οποίοι έχουν αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή τους ότι δεν επιθυμούν να βιαστούν να βγάλουν το φινάλε, ούτε όμως και να καθυστερήσουν όπως στην 4η σεζόν. 

Αυτό όμως είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο. Διότι εάν υπάρξει καθυστέρηση στο post-production και τα εφέ, τώρα που το Stranger Things είναι μια παραγωγή που αγγίζει τα $270 εκατ. (κόστος της 4ης σεζόν), αυτό σημαίνει ότι το χρονοδιάγραμμα για κυκλοφορία εντός του 2024 ίσως να εκτροχιαστεί. Έτσι, λόγω του μεγέθους της παραγωγής δε θα πρέπει να αποκλείεται μια επιστροφή στα τέλη του 2024 ή ακόμη και τις αρχές του 2025

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One)

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Stranger Things 5 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.