Spider-Man: Η Disney πουλάει το θρυλικό μπλουζάκι από τη σειρά των ‘90s (ΦΩΤΟ)

Το τέλειο δώρο για τις γιορτές
28 Νοεμβρίου 2022 18:01
Spider-Man: Η Disney πουλάει το θρυλικό μπλουζάκι από τη σειρά των ‘90s (ΦΩΤΟ)

Οι λάτρεις της Marvel μπορούν πλέον να φορέσουν το θρυλικό polo μπλουζάκι του Peter Parket από το Spider-Man: The Animated Series. Συγκεκριμένα, αν θέλετε να ψωνίσετε κάτι για την εορταστική περίοδο, η Disney σάς έχει τη λύση μιας και έβαλε στο online κατάστημά της το θρυλικό μπλουζάκι του “Spidey” που είδαμε στη σειρά των 90s.

Η εμβληματική ριγέ μπλούζα που φορούσε ο Peter Parket στη σειρά κινουμένων σχεδίων πωλείται αυτή τη στιγμή στην τιμή των $49,99 δολαρίων. Όπως αναφέρεται στο Disney Store, πρόκειται για 100% βαμβακερό μπλουζάκι με τρία κουμπιά μπροστά, το λογότυπο της Marvel κάτω στο πλάι και ένα patch του Spider-Man σε κόκκινο χρώμα.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Για την ιστορία, το Spider-Man: The Animated Series κυκλοφόρησε το 1994 και έπαιζε μέχρι το 1998. Το σόου αποτελούνταν από 65 επεισόδια και πέντε σεζόν, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Μάλιστα, για πολλούς θεωρείται μέχρι και σήμερα η καλύτερη “cartoon” Spider-Man σειρά που έχει κυκλοφορήσει ποτέ.

Ωστόσο, αν θέλετε άλλο merch που να σχετίζεται με τον Άνθρωπο Αράχνη, η εταιρία πουλάει και ένα κλασσικό 90s στιλάκι μπλουζάκι, το οποίο κοστίζει λιγότερο, αφού η τιμή του ανέρχεται στα 19, 99 δολάρια.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το online κατάστημα της Disney πατώντας εδώ.