Ο Chris Hemsworth δεν έχει δει ολόκληρο το Loki και αποκαλύπτει το λόγο

Ο διάσημος ηθοποιός δεν έχει καθόλου χρόνο
28 Νοεμβρίου 2022 17:02
Ο Chris Hemsworth δεν έχει δει ολόκληρο το Loki και αποκαλύπτει το λόγο

Ο Chris Hemsworth ή αλλιώς Thor αποκάλυψε ότι δεν έχει καταφέρει να παρακολουθήσει την πρώτη σεζόν του Loki, της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς της Marvel. Το εν λόγω σόου επικεντρώνεται στο δημοφιλή χαρακτήρα του MCU, που υποδύεται ο Tom Hiddleston, το οποίο μάλιστα σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Disney Plus όταν κυκλοφόρησε.

Γιατί, όμως, ο “Thor” δεν την έχει παρακολουθήσει; Συγκεκριμένα, μέσα από το podcast “Happy Sad Confused”, ο Hemsworth δήλωσε ότι έχει δει μόνο το πρώτο επεισόδιο από το Loki, αλλά δεν έχει καταφέρει να δει όλη τη σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, αναφέρει ότι βρήκε ενδιαφέρον το σόου.

Νομίζω ότι είδα ένα επεισόδιο του Loki και σκέφτηκα “Ω, αυτό είναι ωραίο…”. Έχω τρία παιδιά ρε φίλε…Έχω τρία παιδιά που παίζουμε μαζί από το ένα μέρος στο άλλο. Όχι, δεν έχω δει τίποτα. Όχι επειδή δεν το θέλω, αλλά επειδή δεν έχω καθόλου χρόνο.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν του Loki;

Η Marvel δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα το νέο κεφάλαιο του σόου, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα έρθει το καλοκαίρι του 2023. Μάλιστα, στο D23 expo που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, οι παρευρισκόμενοι πήραν και μικρή γεύση από τη 2η σεζόν, μέσα από ένα ειδικό trailer που δημοσίευσε η Disney.

Σύσσωμο το cast της πρώτης σεζόν θα επιστρέψει κανονικά, φυσικά με τους: Tom Hiddleston, Sophia DiMartino, Owen Wilson, Ravonna Renslayer και Wunmi Mosaku. Πρόσφατα μάθαμε ότι πλάι τους θα βρίσκεται και ο Ke Huy Quan, ο οποίος έπαιξε στο πρόσφατο "Everything Everywhere All At Once".

Θα εμφανιστεί ο Kang στη 2η σεζόν;

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι ο Kang (Jonathan Majors) θα επιστρέψει και πάλι, είναι όμως ένα πιθανό σενάριο, μιας και τον είδαμε στις τελευταίες σκηνές της 1ης σεζόν του Loki. Μάλιστα, εκείνος θα είναι και ο μεγάλος ανταγωνιστής στο Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Loki παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.