Maestro: Η πρωταγωνίστρια Κλέλια Ανδριολάτου ετοιμάζεται για το “Maestro 2“

Οι ετοιμασίες για τη 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη συνεχίζονται
26 Νοεμβρίου 2022 16:24
Maestro: Η πρωταγωνίστρια Κλέλια Ανδριολάτου ετοιμάζεται για το “Maestro 2“

Η ώρα που το "Maestro" θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix κοντοζυγώνει, καθώς μόλις ολοκληρωθούν τα επεισόδια να προβάλλονται στο Mega θα μεταπηδήσει λίγες μέρες μετά στην streaming υπηρεσία. Εκεί όπου ήδη η σελίδα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη υπάρχει για τους συνδρομητές του Netflix για να την προσθέσουν στη λίστα τους. 

Ωστόσο ήδη γνωρίζουμε επίσης ότι στα σκαριά βρίσκεται η 2η σεζόν του Maestro, καθώς αυτόν τον καιρό ο Παπακαλιάτης γράφει το σενάριο της συνέχειας. Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα το πότε θα έρθει η 2η σεζόν, η πρωταγωνίστρια της σειράς Κλέλια Ανδριολάτου άφησε ένα tease σε μια πρόσφατη συνέντευξή της. 

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στην εκπομπή "Night Out" εκεί όπου επιβεβαίωσε πως "ετοιμάζεται για το Maestro 2", στο οποίο θα "γίνουν πολλά πράγματα" αλλά δε θέλει να δώσει "κανένα" spoiler για τα όσα επιφυλάσσει η συνέχεια. 

Λίγα λόγια για το Maestro:

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στην πιο ώριμή του φάση, επιστρέφει τον Οκτώβριο στο MEGA με την πολυαναμενόμενη νέα του σειρά 9 επεισοδίων με τίτλο «Maestro». Ο ταλαντούχος δημιουργός αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης, με την αναγνωρίσιμη κινηματογραφική ματιά, τη σεναριακή δεξιοτεχνία και την υψηλή αισθητική του.

Η σειρά «Maestro» γυρίστηκε σε ατμοσφαιρικές τοποθεσίες στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα, με ένα ξεχωριστό καστ ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Η επίσημη πλοκή της σειράς αναφέρει τα εξής:

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.