Sex Education Σεζόν 4: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για την επιτυχημένη σειρά του Netflix

Cast, πλοκή, κυκλοφορία κ.α.
26 Νοεμβρίου 2022 15:34
Sex Education Σεζόν 4: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για την επιτυχημένη σειρά του Netflix

Τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του Sex Education ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο και σε αυτό το άρθρο θα μάθετε όλα αυτά που ξέρουμε για το νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Netflix. Όπως ξέρουμε εδώ και μήνες, πολλά πρόσωπα έχουν αποχωρήσει, ενώ προστέθηκαν καινούργια. Ωστόσο, τι θα γίνει από εδώ και πέρα για τον Otis και την παρέα του;

Η επίσημη σύνοψη του Sex Education Season 4:

Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου. Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο.

Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη.

Αυτό είναι ολόκληρο το cast με παλιούς και νέους ηθοποιούς:

Το Cast του Sex Education 4 απαρτίζεται πλέον από τους Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro.

Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia και πλέον είναι τακτικό μέλος του 'Bridgerton', καθώς και η νεότερη απώλεια, αυτήν της Rakhee Thakrar, που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands.

Sex Education Σεζόν 4: Έχουμε νέες εικόνες από την επιτυχημένη σειρά του Netflix

Πότε θα κυκλοφορήσει η 4η σεζόν;

Τα γυρίσματα της 4ης σεζόν έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος, αλλά μπορούμε κάπως να μαντέψουμε. Για παράδειγμα, τα γυρίσματα της 3ης σεζόν είχαν ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2020 και κυκλοφόρησε ένα χρόνο μετά. Η παραγωγή της 4ης σεζόν ξεκίνησε μέσα στο καλοκαίρι, οπότε, κατά πάσα πιθανότητα, θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2023.

Πότε θα δούμε το πρώτο trailer;

Το επίσημο trailer της 3ης σεζόν κυκλοφόρησε δύο εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του κύκλου, οπότε, το Netflix ίσως ακολουθήσει το ίδιο και για την 4η σεζόν.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.