Το Pitch Perfect έγινε σειρά – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε (ΒΙΝΤΕΟ)

Παίζει ήδη μέσα από το Peacock
25 Νοεμβρίου 2022 18:50
Το Pitch Perfect έγινε σειρά – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμάστε το Pitch Perfect που είχε κάνει πάταγο το 2012 που κυκλοφόρησε; Εκτός από τις επόμενες δύο ταινίες που έκλεισαν ουσιαστικά την τριλογία, το franchise αυτό επέστρεψε και πάλι. Συγκεκριμένα, εδώ και λίγες μέρες προβάλλεται η πρώτη spin-off σειρά, που έχει όνομα Pitch Perfect: Bumper in Berlin.

Ωστόσο, μη χαίρεστε ακόμα, γιατί μόνο ένα γνωστό πρόσωπο από τις ταινίες, θα παίξει σε αυτή τη σειρά και αυτός είναι ο Adam Devine. Παρ' όλα αυτά, θα έχει κάποιες εκπλήξεις. 

Η επίσημη σύνοψη για το πρώτο spin-off στο franchise Pitch Perfect έχει ως εξής:

Στη νέα σειρά για το Peacock, αρκετά χρόνια αφότου τον είδαμε για τελευταία φορά στο "Pitch Perfect", ο Bumper Allen του Adam Devine μετακομίζει στη Γερμανία για να αναβιώσει τη μουσική του καριέρα όταν ένα από τα τραγούδια του γίνεται μεγάλο hit στο Βερολίνο.

Ποιοι θα παίξουν σε αυτή τη σειρά;

Εκτός από τον Adam Devine που θα είναι ο κεντρικός πρωταγωνιστής, στη σειρά θα παίζουν και οι Flula Borg, Jameela Jamil, Sarah Hyland, Lera Abova (Anna), Udo Kier (Downsizing) και Diana Birenyte (Babylon Berlin).

Το Pitch Perfect: Bumper in Berlin έκανε πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου και θα παίζεται ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε και σε ποια πλατφόρμα θα παίξει στη χώρα μας. Αυτή τη στιγμή, για την Αμερική, θα παίζει μέσα από το Peacock.

Παρακολουθήστε το επίσημο trailer παρακάτω.