YOU: Έρχεται τελικά νωρίτερα στο Netflix η 4η σεζόν και σπάει σε δύο μέρη

Η επιστροφή του Joe Goldberg επί αγγλικού εδάφους θα είναι επεισοδιακή
25 Νοεμβρίου 2022 08:35
YOU: Έρχεται τελικά νωρίτερα στο Netflix η 4η σεζόν και σπάει σε δύο μέρη

Επεισοδιακή και ανατρεπτική ακόμη και στο πως θα κυκλοφορήσει αναμένεται να είναι η επιστροφή του μεγαλύτερου stalker που είδαν ποτέ οι συνδρομητές του Netflix, δηλαδή του Joe Goldberg (Penn Badgley) από τη σειρά YOU. 

Μετά τα παράξενα teasers του Netflix αναφορικά με την 4η σεζόν του You (ΕΣΥ) μάθαμε τελικά περί τίνος πρόκειται, διότι τα νέα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν νωρίτερα και...σπασμένα σε δύο μέρη, μια τακτική που το Netflix ακολούθησε με το Stranger Things 4 και την τελευταία σεζόν του Money Heist (Η Τέλεια Ληστεία) και πέτυχε. 

Πότε έρχονται τα νέα επεισόδια; 

Η μετακόμιση του Joe στην Αγγλία προκαλεί και μια αλλαγή στην ταυτότητά του αφού θα τον γνωρίζουμε πλέον ως "καθηγητή Jonathan Moore". Το Part 1 της 4ης σεζόν του You θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου και το Part 2 στις 9 Μαρτίου του 2023, με τέσσερα επεισόδια σε κάθε μέρος. 

Λογικά μετά από αυτή την ανακοίνωση θα ακολουθήσει και κάποιο νέο trailer για τον 4ο κύκλο ώστε οι fans να πάρουν μια καλύτερη γεύση. 

Το cast της 4ης σεζόν

Στην 4η σεζόν θα δούμε 14 νέα μέλη στο cast και οι περιγραφές των χαρακτήρων που θα υποδυθούν αποκαλύπτουν πάνω κάτω για το τι μπορεί να επιφυλάσσει ο αγαπημένος κατά συρροή δολοφόνος της Αμερικής. Οι τρεις κεντρικοί νέοι χαρακτήρες της σειράς είναι οι Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman και Ed Speleers. Η Keeper θα παίξει τη Lady Phoebe, μια διάσημη που βρίσκεται στο προσκήνιο από τα 15 της και έχει τη συνήθεια να είναι χαοτική μπαλαντέρ. Η Amy-Leigh Hickman θα παίξει την Nadia, μία γυναίκα με πολλές ανασφάλειες, ενώ ο Ed Speleers θα είναι ο Rhys, ένας ασεβής συγγραφέας που έκανε το όνομά του κάνοντας “σωστούς” φίλους στην Οξφόρδη. 

Βέβαια επιστροφές όπως αυτή της Marienne της Tati Gabrielle θα υπάρχουν στον 4ο κύκλο. 

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι οι Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter και Adam James.