The Walking Dead: Dead City – Το πρώτο trailer από τη σειρά των Negan και Maggie έφτασε!

Στις οθόνες σας από τον Απρίλιο του 2023
24 Νοεμβρίου 2022 23:13
The Walking Dead: Dead City – Το πρώτο trailer από τη σειρά των Negan και Maggie έφτασε!

Μπορεί η κεντρική σειρά του The Walking Dead να έχει τελειώσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το franchise έχει "βάλει οριστική τελεία". Και αυτό γιατί όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, το AMC ετοιμάζει πολλά spin-offs, τα οποία θα επικεντρώνονται σε αγαπητούς χαρακτήρες. Ένα από αυτά είναι το “The Walking Dead: Dead City”.

Πρόκειται για ένα σόου που θα βασίζεται στην Maggie της Lauren Cohan και στον Negan του Jeffrey Dean Morgan. Οι πληροφορίες είναι ελάχιστες προς το παρόν, ωστόσο το AMC δημοσίευσε το πρώτο trailer, το οποίο μας δίνει την πρώτη ματιά απ' όλα αυτά που θα συμβούν τον Απρίλιο, μέσα από τα έξι επεισόδιά του.

The Walking Dead: Rick & Michonne - Η spin-off σειρά των Rick και Michonne θα ολοκληρώσει την ιστορία τους!  

Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το Dead City: "οραματίζεται τους δημοφιλείς χαρακτήρες Maggie και Negan να ταξιδεύουν σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν που έχει αποκοπεί από την ηπειρωτική χώρα. Η ρημαγμένη πόλη είναι γεμάτη με νεκρούς και κατοίκους που έχουν κάνει τη Νέα Υόρκη τον δικό τους κόσμο γεμάτο αναρχία, κίνδυνο, ομορφιά και τρόμο".

The Walking Dead: Αυτές είναι όλες οι νέες σειρές που έρχονται - Δείτε το trailer   

Το Walking Dead: Dead City θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2023. Μέχρι στιγμής, δε γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.