Wednesday: Η σειρά του Tim Burton είναι τώρα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
23 Νοεμβρίου 2022 10:48
Wednesday: Η σειρά του Tim Burton είναι τώρα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix

Το Wednesday, η ολοκαίνουργια σειρά του Netflix που δημιουργήθηκε από τον θρυλικό Tim Burton (Τιμ Μπάρτον) είναι τώρα διαθέσιμη στην streaming υπηρεσία. Αυτό σημαίνει ότι από σήμερα θα μπορείτε να ξεκινήσετε το bingewatch σας, μιας και όλα τα επεισόδια είναι διαθέσιμα.

Η Jenna Ortega των Scream, X, The Fallout και πολλών άλλων γνωστών ταινιών, είναι το κεντρικό πρόσωπο εδώ ως μία μαθήτρια με διάφορες…ικανότητες. Πρόκειται για ένα μεγάλο project, στο οποίο έχει ποντάρει πολλά το Netflix και αναμένεται να γίνει το επόμενο “hit” της πλατφόρμας.

Η σύνοψη της σειράς

Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το "Wednesday", μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το "Wednesday", με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!

Ποιοι παίζουν σε αυτή τη σειρά;

Σε αυτό το σόου πρωταγωνιστούν οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday παλιότερα, θα βρίσκεται στο σόου και θα παίξει την Marilyn Thornhill.

Από πόσα επεισόδια αποτελείται η σειρά;

Το Wednesday αποτελείται από 8 επεισόδια, τα οποία είναι 45 λεπτά το καθένα.

Wednesday: Πότε θα παίξει η σειρά του Τιμ Μπάρτον στο Netflix;

Θα υπάρξει 2η σεζόν;

Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά είναι πολύ πιθανόν μιας και κουβαλάει μεγάλο όνομα αυτό το franchise.

Οι Al Gough και Miles Millar είναι υπεύθυνοι ως showrunners και παραγωγοί πλάι στον Burton, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρόλος της Wednesday ξεκίνησε από τα 60s στο Addams Family με την Lisa Loring.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το επίσημο trailer της σειράς.