Vikings: Valhalla Season 2 – Το Netflix αποκάλυψε επιτέλους την ημερομηνία της πρεμιέρας

Τα οκτώ νέα επεισόδια θα φτάσουν πολύ σύντομα
21 Νοεμβρίου 2022 19:57
Vikings: Valhalla Season 2 – Το Netflix αποκάλυψε επιτέλους την ημερομηνία της πρεμιέρας

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν την 2η σεζόν του Vikings: Valhalla. Συγκεκριμένα, ο νέος κύκλος θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα φτάσουν στις οθόνες σας στις 12 Ιανουαρίου 2023.

Μέσα από το site του “TUDUM” η εταιρία κυκλοφόρησε και μερικές νέες εικόνες από τους πρωταγωνιστές Leif Eriksson (Sam Corlett), Freydís Eiríksdóttir (Frida Gustavsson), and Harald Sigurdsson (Leo Suter) και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω.

Οι πρώτες πληροφορίες:

Η όλη ιδέα της 2ης σεζόν είναι ότι παίρνουμε αυτούς τους τρεις ήρωες που βρίσκονται στην Σκανδιναβία και τους βγάζουμε από την άνεσή τους. Η 2η σεζόν για τον Harald και τον Leif είναι ένα οδικό ταξίδι. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν αυτό το απίστευτο ταξίδι. Η Freydís πρέπει να πάει στην Pomerania, σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον.

Η 2η σεζόν θα δείξει ότι μερικές φορές όταν κάνεις παρέα με ανθρώπους που είναι σαν κι εσένα, τρώνε όπως εσένα και μιλάνε σαν εσένα, μπορεί να φέρουν μπελάδες.

Το Vikings: Valhalla Season 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιανουαρίου 2023. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τη σειρά του Netflix, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.