Berlin: Όλα όσα ξέρουμε για την spin-off σειρά του La Casa De Papel

Θα κάνει πρεμιέρα το 2023 μόνο στο Netflix
21 Νοεμβρίου 2022 15:48
Berlin: Όλα όσα ξέρουμε για την spin-off σειρά του La Casa De Papel

Το Netflix ετοιμάζεται για τη νέα spin-off σειρά του La Casa De Papel, η οποία αναμένεται να φτάσει στις οθόνες σας μέσα στο 2023. Ο λόγος γίνεται για το Berlin, που θα επικεντρωθεί στον γνωστό χαρακτήρα της Τέλειας Ληστείας που τον υποδύεται φυσικά ο Pedro Alonso.

Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε όλα αυτά που γνωρίζουμε μέχρι και αυτή τη στιγμή, από τις πρώτες πληροφορίες, τους συντελεστές, καθώς και το cast.

Αυτό είναι το πρώτο trailer που μας συστήνει στους χαρακτήρες:

Πόσα επεισόδια θα έχει το Berlin;

Προς το παρόν έχει γίνει γνωστό ότι η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Δε γνωρίζουμε αν θα υπάρξει 2η σεζόν, αλλά είναι πιθανό αν θα τα πάει καλά σε νούμερα.

Berlin: Γνωρίστε το cast της prequel spinoff σειράς του La Casa De Papel (ΦΩΤΟ)

Ποιοι θα παίξουν στη σειρά;

Εκτός από τον Pedro Alonso που θα είναι ο αγαπητός Berlin, ξέρουμε ότι στο cast θα βρίσκονται και οι Michelle Jenner (Isabel) στο ρόλο της "Keila" που είναι ειδική στους υπολογιστές, τον Tristán Ulloa (Fariña) ως το δεξί χέρι του Βερολίνου και φιλάνθρωπο καθηγητή "Damián", την Begoña Vargas (Welcome to Eden) ως την ασταθής "Cameron", τον Julio Peña Fernández (Through My Window) ως τον αφοσιωμένος "Roi" και τον Joel Sánchez ως ο "Bruce", ένας άνθρωπος που παθιάζεται με τη δράση. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα δούμε και ηθοποιούς από το La Casa de Papel μέσα στο cast.

Λίγα λόγια για το Berlin:

Οι δημιουργοί του La Casa De Papel, Esther Martínez Lobato και Álex Pina εξήγησαν το σκεπτικό τους πίσω από την spinoff σειρά, καθώς ήθελαν να πάρουν την πιο "απαστράπτουσα προσωπικότητα" του Money Heist και να την τοποθετήσουν σε ένα διαφορετικό σύμπαν. "Μας άρεσε η ιδέα του να συστήσουμε μια νέα συμμορία γύρω από τον Berlin σε μια εντελώς διαφορετική συναισθηματική κατάσταση" είπανε στο πλαίσιο ενός event του Netflix στη Μαδρίτη.

Εκτός του Berlin, το Netflix έφερε στις οθόνες των συνδρομητών του και την κορεάτικη βερσιόν της Τέλειας Ληστείας, με τίτλο "Money Heist: Korea" που κυκλοφόρησε μέσα στο καλοκαίρι, χωρίς την ανάλογη ανταπόκριση από κοινό και κριτικούς. Πρόσφατα μάλιστα είδαμε μια πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του Money Heist: Korea.

Το Berlin θα παίξει για άλλη μια φορά αποκλειστικά στο Netflix.