The Walking Dead φινάλε: Λίγοι παρατήρησαν την “επιστροφή” ενός αγαπητού χαρακτήρα

Όμως έγινε viral στο Twitter…
21 Νοεμβρίου 2022 14:55
The Walking Dead φινάλε: Λίγοι παρατήρησαν την “επιστροφή” ενός αγαπητού χαρακτήρα

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ SPOILERS ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ THE WALKING DEAD

Το The Walking Dead του AMC, έριξε αυλαία εχθές το βράδυ ύστερα από 177 επεισόδια και την 11η σεζόν του. Οι fans απ’ όλο τον κόσμο αποχαιρέτησαν τους αγαπημένους τους ήρωες και πλέον ετοιμάζονται για τα επόμενα κεφάλαια του franchise, με τις spin-off σειρές. Ωστόσο, το τελευταίο επεισόδιο είχε και κάτι που λίγοι το παρατήρησαν…

Συγκεκριμένα, υπήρχε ένα πλάνο σε αυτό το επεισόδιο, όπου εμφανίστηκε ο Carl, ο γιος του Rick Grimes και λίγοι τον αναγνώρισαν. Όπως έγινε γνωστό, ο Chandler Riggs, επισκέφθηκε το πλατό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και οι συντελεστές του είπαν να καθίσει σε μία σκηνή και να κάνει τον…αγρότη.

Όλο αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της τελευταίας ανταλλαγής των Maggie, του Daryl και της Carol, όπου για λίγα δευτερόλεπτα διακρίνεται ο Riggs στο παρασκήνιο. Λίγοι τον εντόπισαν, όμως έγινε πολύ γρήγορα viral στο Twitter και έτσι το έμαθαν περισσότεροι.

Ο σκηνοθέτης ήθελε ένα cameo:

Η Angela Kang, showrunner της σειράς δήλωσε τα εξής:

Ο Chandler Riggs βρισκόταν στην πόλη και μας είπε ότι θα έρθει να πει ένα γεια στους παλιούς φίλους του. Πέρασα τόσο όμορφα μαζί του στα γυρίσματα που χάρηκα όταν τον είδα. Μετά έκαναν κάποιες σκηνές και χρειάζονταν κάποια έξτρα πραγματάκια και ο Greg Nicotero (σκηνοθέτης) του είπε: «λοιπόν, θέλεις να το κάνεις; Μπες μέσα στο πλατό, άντε!».

Ο Greg Nicotero είπε τα εξής:

Μόλις τον είδα του είπα να πάει να σταθεί πίσω από ένα συγκεκριμένο πλάνο. Δεν το είχαμε προγραμματίσει. Δεν είχε ντυθεί καν με ειδικά ρούχα της σειράς. Ήταν με τα ρούχα που φορούσε. Του δώσαμε ένα καπέλο για να τον καμουφλάρουμε λίγο.

Να σημειωθεί ότι από το τελευταίο επεισόδιο δεν έλειψαν και οι Norman Reedus (Daryl Dixon), Lauren Cohan (Maggie Rhee), Josh McDermitt (Eugene Porter), Ross Marquand (Aaron), Cooper Andrews (Jerry), Lauren Ridloff (Connie), Nadia Hilker (Magna), Angel Theory (Kelly), Michael James Shaw (Mercer), Melissa McBride (Carol Peletier), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Khary Payton (Ezekiel), Eleanor Matsuura (Yumiko Okumura), Cailey Fleming, (Judith Grimes), Cassady McClincy (Lydia), Paola Lázaro (Juanita 'Princess' Sanchez) και Josh Hamilton (Lance Hornsby).

Για την ιστορία, ο Riggs υποδυόταν τον Carl από το πρώτο επεισόδιο της σειράς και «πέθανε» στα μισά της 8ης σεζόν.