Percy Jackson and the Olympians: Γνωρίστε τον Άδη και τον Ήφαιστο της σειράς του Disney+

Το cast της σειράς ολοκληρώθηκε
19 Νοεμβρίου 2022 13:12
Percy Jackson and the Olympians: Γνωρίστε τον Άδη και τον Ήφαιστο της σειράς του Disney+

Τον περασμένο Σεπτέμβριο είδαμε το πρώτο trailer από το Percy Jackson and the Olympians του Disney Plus και τώρα, μάθαμε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το cast της σειράς.

Συγκεκριμένα, το Variety αναφέρει ότι ο Jay Duplass και ο Timothy Omundson θα βρίσκονται στο σόου και θα μετατραπούν σε…θεοί! Συγκεκριμένα, ο Duplass θα παίξει τον Άδη, το Θεό του Κάτω Κόσμου, ο οποίος περιγράφεται στη σειρά ως μία παρεξηγημένη ιδιοφυία που τον έχει αποκληρώσει η οικογένειά του.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο Duplass έπαιξε πρόσφατα στο Max Industry του HBO, ενώ τον έχουμε δει και στο The Char του Netflix, πλάι στην Sandra Oh.

Από την άλλη, ο Omundson θα παίξει τον Ήφαιστο, τον Σιδηρουργό των θεών. Εκείνος, έπαιξε πρόσφατα στο This Is Us και έχει παίξει και σε πολλά άλλα σόου. Μεταξύ αυτών είναι το Supernatural και τα Galavant και Psych.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το franchise, η σειρά θα ακολουθεί το σενάριο των βιβλίων, όπου ένα 12χρονο αγόρι μαθαίνει πως είναι ημίθεος. Μόλις αρχίζει να συνηθίζει τη νέα του ταυτότητα και τις υπερφυσικές δυνάμεις του, ο θεός του Ολύμπου, Δίας, τον κατηγορεί πως έκλεψε την αστραπή του και ξεκινάει μια περιπέτεια με σκοπό να την βρει και να επαναφέρει την τάξη στον Όλυμπο.

Στο Percy Jackson and the Olympians θα παίξουν και οι Walker Scobell, Leah Sava Jeffries, Aryan Simhadri, Megan Mullally, Jason Mantzoukas, Virginia Kull, Glynn Turman, Tim Sharp, Dior Goodjohn, Olivea Morton, Jessica Parker Kennedy, Adam Copeland, Suzanne Cryer και Charlie Bushnell.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει η 1η σεζόν της σειράς, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει μέσα στο 2024.

Tags: