Marvel: Όλα όσα ξέρουμε για τη χριστουγεννιάτικη ταινία των Guardians of the Galaxy

Νέα ματιά στην πιο τρελή εορταστική ταινία με τους Guardians of the Galaxy στο Disney Plus
19 Νοεμβρίου 2022 11:15
Marvel: Όλα όσα ξέρουμε για τη χριστουγεννιάτικη ταινία των Guardians of the Galaxy

Ετοιμαστείτε για μια θεότρελη εορταστική ταινία παρέα με τους "Guardians" της Marvel, που έρχεται την επόμενη εβδομάδα στο Disney Plus! Η Marvel Studios κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο από τα παρασκήνια του επερχόμενου "Guardians of the Galaxy Holiday Special" δίνοντας μερικές νέες σκηνές για τους fans της Marvel, που αναμένουν την επιστροφή των Guardians. 

Στο ιδιαίτερο κωμικό ύφος του James Gunn το βίντεο ξεκινάει σαν ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι, καθώς τα μέλη των Guardians θα προσπαθήσουν να φτιάξουν το κέφι του Star Lord αυτές τις γιορτές, ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει τον χαμό της αγαπημένης του Gamora. 

Ο Kevin Feige της Marvel Studios αποκαλύπτει κιόλας πως ήταν το "πρώτο project που γεννήθηκε για χάρη του Disney Plus" και πως "γράφτηκε μέσα σε τρεις ημέρες" από τον James Gunn. 

Δείτε το νέο βίντεο του "Holiday Special": 

Η πλοκή του "Holiday Special" των Guardians

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή "οι Guardians of the Galaxy γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και ξεκινούν ένα ταξίδι στη Γη για να βρουν στον Peter Quill το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο." Ο Star Lord προσπαθεί να ξεπεράσει το χαμό τη Gamora αλλά μάταια. Οι φίλοι του όμως θα προσπαθήσουν να του φτιάξουν το κέφι. Από τα trailers όμως γνωρίζουμε ότι οι Mantis και Drax θα είναι αυτοί που θα κάνουν το ταξίδι για να βρουν το δώρο που στην προκειμένη δεν είναι άλλος από τον "χολιγουντιανό θρύλο" Kevin Bacon. Ναι, ο Bacon παίζει τον εαυτό του εδώ. 

Το cast του εορταστικού των Guardians

Στο cast συμμετέχουν οι: Chris Pratt (Star Lord), Zoe Saldaña (Gamora), Dave Bautista (Drax), Karen Gillan (Nebula), Pom Klementieff (Mantis), Bradley Cooper (Rocket), Vin Diesel (Groot) και Sean Gunn (Kraglin). Το βασικότερο νέο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στο special αυτό είναι ο Kevin Bacon που κάνει το ντεμπούτο του στο MCU, καθώς θα είναι το..."δώρο" του Peter Quill. Επίσης η Maria Bakalova (Borat 2) δανείζει τη φωνή της στον Cosmo the Spacedog. 

Πόσο διαρκεί; 

Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης του James Gunn μέσα από το Twitter, το "The Guardians of the Galaxy Holiday Special" θα διαρκεί κάτι παραπάνω από 40 λεπτά. Εξήγησε κιόλας πως επέλεξε αυτή τη διάρκεια γιατί "έτσι ήταν οι εορταστικές ταινίες και οι σειρές που λάτρεψε ως μικρό παιδί -χωρίς τα διαφημιστικά". 

Η επίσημη αφίσα

Πότε κυκλοφορεί; 

Το Marvel Studios’ Special Presentation: The Guardians of the Galaxy Holiday Special θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Νοεμβρίου 2022 μέσα από το Disney+.