Westworld: Σπάει τη σιωπή του για την ξαφνική διακοπή της σειράς ο Luke Hemsworth

Η απογοήτευση είναι διάχυτη και στους πρωταγωνιστές της σειράς του HBO
18 Νοεμβρίου 2022 08:26
Westworld: Σπάει τη σιωπή του για την ξαφνική διακοπή της σειράς ο Luke Hemsworth

Έχει περάσει περίπου μια εβδομάδα από τότε που το HBO ανακοίνωσε την ξαφνική διακοπή του Westworld, ενός εκ των βραβευμένων και αγαπημένων σειρών του. Δυστυχώς τα νούμερα και το κόστος της παραγωγής το οδήγησαν σε ένα πρόωρο φινάλε στην 4η σεζόν, η οποία είχε ολοκληρωθεί τον Αύγουστο, την ώρα που αναμενόταν να συνεχίσει για την 5η και τελευταία σεζόν του. 

Ένας εκ των αστέρων του Westworld, ο Luke Hemsworth έσπασε τη σιωπή του για την ακύρωση της σειράς. Μιλώντας στο Entertainment Tonight δήλωσε πόσο απογοητευμένος είναι από την εξέλιξη αυτή, συμμεριζόμενος τα συναισθήματα των fans: 

Ελπίζεις πως αυτά θα συνεχίσουν για πάντα, αλλά όλοι έχουν τελικά τους λόγους τους. Είμαι ευγνώμων που ήμουν κομμάτι της σειράς και αυτό το ταξίδι ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου, αλλά ναι, ήταν απογοητευτικό. 

Βέβαια, αποκάλυψε ότι για τον ίδιο, η ανακοίνωση του HBO ήταν μια συγκυρία που τα έκανε χειρότερα καθώς έμαθε τα νέα ανήμερα των 42ων γενεθλίων του: "Ήμουν σε φάση 'όχι ρε γαμ****ο!" είπε ο Hemsworth. Αναφέρθηκε και λίγο στα όσα θα έδειχνε η 5η σεζόν λέγοντας: 

Νομίζω ότι η αρχική ιδέα ήταν να κάνουμε έναν κύκλο και να γυρίσουμε στα θέματα των βρόχων, το πως είναι να είσαι άνθρωπος και τα ρομπότ να έχουν κολλήσει σε εκείνη την κατεύθυνση. Δυστυχώς μας έκοψαν, αλλά αυτή είναι η φύση του κόσμου. Δεν γίνεται να σε πιάσει κατάθλιψη από αυτό. Προχωράς και ανοίγουν νέες πόρτες. 

Παρά την ισχυρή θέληση των δημιουργών Jonathan Nolan και Lisa Joy, η απόφαση του HBO ήταν οριστική για την διακοπή, ύστερα και από τη συνεχιζόμενη κατηφόρα της τηλεθέασης του Westworld στην 4η σεζόν. Στο βασικό cast της σειράς συμμετείχαν οι: Evan Rachel Wood, Aaron Paul, Jeffrey Wright, Thandiwe Newton, Ed Harris και Tessa Thomspon. 

Βέβαια, οι fans κάνουν εδώ και καιρό ένα petition για την επιστροφή του, με την ελπίδα ότι κάποια άλλη streaming υπηρεσία θα αναλάβει την αναβίωση για ένα σωστό "αντίο" με την 5η σεζόν του Westworld. 

Tags: