Έρχεται η πρώτη Spider-Man σειρά από τη Sony για το δικό της σύμπαν

Θα παίξει μέσα από το MGM+ και το Prime Video
17 Νοεμβρίου 2022 23:05
Έρχεται η πρώτη Spider-Man σειρά από τη Sony για το δικό της σύμπαν

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Solo ταινία της Silk που είχαμε ακούσει το 2018, δε θα έρθει τελικά και αντ’ αυτού ετοιμαζόταν ένα τηλεοπτικό σόου. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη σειρά της Sony Pictures.

Όπως μεταφέρει το Screenrant, η σειρά βρίσκεται στα σκαριά περισσότερο από ένα χρόνο και πρόκειται να προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video. Μάλιστα, υπάρχουν πλάνα για ένα γενικό τεράστιο τηλεοπτικό σύμπαν για τον Άνθρωπο Αράχνη. Η μεγάλη αυτή συμφωνία έγινε γνωστή πριν από μερικά λεπτά.

Το ρεπορτάζ του The Wrap αναφέρει ότι το project κυλάει ομαλά και θα ονομάζεται Silk: Spider Society και θα είναι το πρώτο σόου που θα διαμορφώσει το σύμπαν του Spider-Man. H Angela Kang, η οποία έχει δουλέψει στο The Walking Dead του AMC, θα είναι η showrunner. Το σόου θα προβάλλεται πρώτα στο MGM+ και στη συνέχεια θα παίζει και στο Prime Video.

Η Kang δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος της οικογένειας των Amazon Studios για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου. Ανυπομονώ να δουλέψω με αυτή την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένη που θα «βουτήξω» στα βαθιά με την πρώτη σειρά, ζωντανεύοντας στην οθόνη την Silk!

Βασισμένο στους χαρακτήρες της Marvel που δημιουργήθηκαν από τους Dan Slott και Humberto Ramos, το Silk: Spider Society θα επικεντρωθεί στην Cindy Moon, μια Κορεατοαμερικανίδα που δαγκώθηκε από μία αράχνη (εκείνη που δάγκωσε τον Peter Parker), καθώς δραπετεύει από τη φυλακή και αναζητάει την οικογένειά της.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ενώ η Disney έχει στην κατοχή της τα Marvel Studios, αφού τα αγόρασε για 4 δισεκατομμύρια δολάρια το 2009, η Sony εξακολουθεί να έχει τα δικαιώματα του Spider-Man, καθώς και των…φίλων του.