You Season 4: Τα νέα επεισόδια θα έρθουν μάλλον νωρίτερα και όχι όλα μαζί

Το μυστηριώδες teaser του Netflix που τρέλανε τους fans
17 Νοεμβρίου 2022 21:01
You Season 4: Τα νέα επεισόδια θα έρθουν μάλλον νωρίτερα και όχι όλα μαζί

Προσοχή, προσοχή fans του You και του Joe Goldberg (Penn Badgley), διότι ενδέχεται η επιστροφή του να γίνει ναι μεν νωρίτερα, όμως με μια σημαντική διαφορά. 

Και εδώ είναι που ξεκινά το μυστήριο με την αναπάντεχη ανακοίνωση του Netflix καθώς κυκλοφόρησε ένα teaser για την 4η σεζόν του YOU, μέσα από τα social media του. Σε αυτό γράφει τη λεζάντα "Ο Καθηγητής Jonathan Moore ανυπομονεί να σας δει αυτό το τρίμηνο" και μαζί εμφανίζει μερικές ημερομηνίες. 

Αυτές έχουν ως εξής: 24 Νοεμβρίου, 1 Δεκεμβρίου, 15 Δεκεμβρίου, 18 Δεκεμβρίου, 25 Δεκεμβρίου, 31 Δεκεμβρίου, 5 Ιανουαρίου και 10 Ιανουαρίου

Δείτε το teaser παρακάτω: 

Tι σημαίνουν αυτές οι ημερομηνίες; Το ασφαλέστερο συμπέρασμα είναι πως μάλλον το Netflix θα κυκλοφορήσει νωρίτερα το YOU Season 4 και τα οκτώ επεισόδιά του δε θα κυκλοφορήσουν όλα με μιας -με τη bingewatch μέθοδο- αλλά εβδομαδιαία. Άλλοι fans πιστεύουν ότι απλώς πρόκειται για ημερομηνίες όπου το Netflix θα πετάει διάφορα teasers. 

Τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε από το Netflix ακόμη, με τον streaming κολοσσό να ρίχνει λάδι στη φωτιά σχολιάζοντας μέσα από το Instagram ότι "Λατρεύουμε τα μυστήρια". 

Εάν πράγματι η επιστροφή του Penn Badgley γίνει νωρίτερα τότε θα αποτελέσει μια στροφή στο πώς κυκλοφορεί το Netflix τις Original σειρές του. 

Στην 4η σεζόν θα δούμε 14 νέα μέλη στο cast και οι περιγραφές των χαρακτήρων που θα υποδυθούν αποκαλύπτουν πάνω κάτω για το τι μπορεί να επιφυλάσσει ο αγαπημένος κατά συρροή δολοφόνος της Αμερικής. Οι τρεις κεντρικοί νέοι χαρακτήρες της σειράς είναι οι Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman και Ed Speleers. Η Keeper θα παίξει τη Lady Phoebe, μια διάσημη που βρίσκεται στο προσκήνιο από τα 15 της και έχει τη συνήθεια να είναι χαοτική μπαλαντέρ. Η Amy-Leigh Hickman θα παίξει την Nadia, μία γυναίκα με πολλές ανασφάλειες, ενώ ο Ed Speleers θα είναι ο Rhys, ένας ασεβής συγγραφέας που έκανε το όνομά του κάνοντας “σωστούς” φίλους στην Οξφόρδη. 

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι οι Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter και Adam James.

Επίσημα, ωστόσο γνωρίζουμε ότι η 4η σεζόν του You κυκλοφορεί στις 10 Φεβρουαρίου 2023 (Μέρος 1ο) και το Μέρος 2 στις 10 Μαρτίου 2023. 

Tags: