Το 1899 παίζει στο Netflix - Μάθετε τα πάντα για τη νέα σειρά των δημιουργών του DARK

Ετοιμαστείτε να σας πάρει τα μυαλά!
17 Νοεμβρίου 2022 12:19
Το 1899 παίζει στο Netflix - Μάθετε τα πάντα για τη νέα σειρά των δημιουργών του DARK

Διαθέσιμο από σήμερα στο Netflix είναι το "1899", η νέα σειρά μυστηρίου των δημιουργών του "DARK", Baran Bo Odar και Jantje Friese. Και τα 8 επεισόδια της σεζόν είναι διαθέσιμα για streaming στον ελληνικό κατάλογο. 

Για να κατατοπιστείτε όμως στο νέο αυτό μυστήριο των συντελεστές του "DARK" -που κάτι μας λέει ότι θα τραβάμε τα μαλλιά μας πάλι- σας έχουμε όλα τα απαραίτητα, πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και το trailer του 1899.  

Η πλοκή του 1899 αναφέρει:

Γεμάτοι ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, οι επιβάτες ενός πλοίου για τον Νέο Κόσμο οδηγούνται σε έναν εφιάλτη, όταν βρίσκουν ένα δεύτερο πλοίο ακυβέρνητο στα ανοιχτά. Καλώς ήρθατε στο "1899", μια άκρως καθηλωτική νέα σειρά από τους δημιουργούς της σειράς "Σκοτάδι". 

Η αφίσα του 1899: 

1899: Επιτέλους έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας για τη νέα σειρά των δημιουργών του DARK

Το cast με τα αρκετά γνώριμα πρόσωπα:

Η γερμανική διεθνής συμπαραγωγή περιλαμβάνει ένα πλούσιο cast Ευρωπαίων ηθοποιών με αρκετά γνώριμα πρόσωπα από άλλες σειρές του Netflix όπως τα "DARK" και "Elite", οι οποίοι ο καθένας τους θα μιλούν τη μητρική του γλώσσα. Το cast περιλαμβάνει τους Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musiał, Anton Lesser, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, και Alexandre Willaume.

Δείτε το trailer της σειράς: