O Noah Centineo είναι ένας 'νουμπάς James Bond' στη νέα σειρά του Netflix - Δείτε το trailer

Το The Recruit θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο στο Netflix
16 Νοεμβρίου 2022 23:45
O Noah Centineo είναι ένας 'νουμπάς James Bond' στη νέα σειρά του Netflix - Δείτε το trailer

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τη νέα του σειρά "The Recruit" με πρωταγωνιστή τον Noah Centineo (To All The Boys, Black Adam) σε έναν ρόλο που θυμίζει... "νουμπά" James Bond. 

Ένας νεαρός δικηγόρος της CIA μπλέκει σε έναν ιστό επικίνδυνων διεθνών πολιτικών εξουσίας, όταν μια πρώην συνεργάτιδα απειλεί να αποκαλύψει τη φύση της μακροχρόνιας σχέσης της με την υπηρεσία, αν δεν απαλλαχθεί από τις κατηγορίες για ένα σοβαρό έγκλημα. Αυτός ο νεαρός δικηγόρος δεν είναι άλλος από τον Centineo στην προκειμένη. 

Το ενδιαφέρον στοιχείο της σειράς είναι πως το σκηνοθετεί ο εξόλοκλήρου ο βετεράνος των ταινιών δράσης -και δη των κατασκοπικών- Doug Liman, ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει στα Edge of Tomorrow, Mr.and Mrs. Smith και The Bourne Identity. Τη δημιουργία της σειράς ανέλαβε ο Alexi Hawley (State of Affairs, Castle). 

Η πλοκή του The Recruit: 

Ένας πρωτάρης δικηγόρος της CIA παρασύρεται στον επικίνδυνο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας, όταν μια πρώην πληροφοριοδότρια απειλεί να αποκαλύψει μυστικά της υπηρεσίας.

Δείτε το trailer του The Recruit