The Witcher: Ο Geralt των παιχνιδιών σχολιάζει την αποχώρηση Henry Cavill

Ο voice actor, Doug Cockle, μίλησε για τα όσα έγιναν με τη σειρά του Netflix
16 Νοεμβρίου 2022 19:24
The Witcher: Ο Geralt των παιχνιδιών σχολιάζει την αποχώρηση Henry Cavill

Δεν είναι μόνο οι fans του The Witcher δυσαρεστημένοι με την αναπάντεχη αποχώρηση του Henry Cavill από τη σειρά του Netflix και τον ρόλο του Geralt of Rivia. Το ίδιο νιώθει και ο...άλλος Geralt of Rivia των παιχνιδιών της CD Projekt RED. 

Για όσους δε γνωρίζουν, ο Doug Cockle είναι ο voice actor του Geralt στα παιχνίδια The Witcher και πρόσφατα εμφανίστηκε στο One to One podcast του Eurogamer μιλώντας εφ'όλης της ύλης. 

Ανάμεσα στα όσα συζητήθηκαν, η κουβέντα πήγε στο θέμα της σειράς The Witcher του Netflix και την αντικατάσταση του Cavill από τον Liam Hemsworth, με τον Cockle να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του: 

"Λοιπόν, νομίζω ότι είναι πραγματικά λυπηρό, και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κάνουν εικασίες για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να φύγει, αλλά όποιος κι αν είναι ο λόγος, νομίζω ότι είναι λυπηρό γιατί νομίζω ότι ο Henry... νομίζω ότι έκανε καταπληκτική δουλειά ως Geralt of Rivia".

Είπε επίσης ότι ο Cavill τον κάλεσε στην πρεμιέρα της πρώτης σειράς, λέγοντας ότι "δεν ήξερε τι να περιμένει" μέχρι να δει την ερμηνεία του.

Ο Cockle αποκάλυψε επίσης ότι είχε μια σύντομη κουβεντούλα με τον Cavill για τον Geralt στην πρεμιέρα, λέγοντας ότι "πέρασαν μια-δυο ώρες συζητώντας για τον κόσμο του Witcher και για το να είσαι ο Geralt of Rivia". Ωστόσο, όπως εκμυστηρεύεται "θυμάται ελάχιστα" από τη συζήτηση μεταξύ των δύο. "Θυμάμαι κομμάτια και αποσπάσματα της συζήτησης, αλλά νομίζω ότι ήμουν αρκετά αγχωμένος ... ήταν στο afterparty της πρεμιέρας και η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων εκεί ήταν άνθρωποι που συμμετείχαν στην παραγωγή, οπότε γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ήταν υπέροχο να βρίσκομαι εκεί, απολύτως υπέροχο να βρίσκομαι εκεί και να γιορτάζω, ειδικά βλέποντας τι παρήγαγαν".

Όπως είπε o Cockle θυμάται ότι μίλησαν και λίγο για τον Superman: "Θυμάμαι ότι μιλήσαμε για τον Superman, μιλήσαμε για τον Geralt και το Witcher. Είχαμε κάποιες παρόμοιες σκέψεις για τον Geralt. Αν θυμάμαι καλά, ένιωθε το ίδιο με εμένα, σχετικά με το ότι δεν είναι ένα ον χωρίς συναισθήματα και νομίζω ότι μπορούμε να το δούμε αυτό στην ερμηνεία του".

Παρά την δυσαρέσκειά του για την αποχώρηση του Cavill δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος για να δει πώς θα είναι ο Liam Hemsworth στο ρόλο του Geralt όταν έρθει η 4η σεζόν: 

"Λυπάμαι που τον βλέπω να φεύγει. Εύχομαι στον Λίαμ Χέμσγουορθ καλή τύχη με αυτόν. Είμαι ενθουσιασμένος να δω τι θα κάνει με αυτόν. Αλλά λυπάμαι που βλέπω τον Χένρι να φεύγει, γιατί ο Χένρι, ένιωσα ότι έκανε καταπληκτική δουλειά"."Ο Χένρι πραγματικά ενσάρκωσε το ρόλο του Geralt με υπέροχο τρόπο. Οπότε ναι, δεν ζηλεύω τον Λίαμ".

Την ίδια ώρα χιλιάδες fans μαζεύουν υπογραφές για την επιστροφή του Henry Cavill και την απόλυση των σεναριογράφων της σειράς του Netflix. Επίσης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτός μπορεί να ήταν ο λόγος πίσω από την αποχώρηση του 39χρονου σταρ του The Witcher. 

Η πρώτη δήλωση του νέου Geralt

Μέσα από το TUDUM site του Netflix, ο Liam Hemsworth όντας πλέον ο νέος Geralt της 4ης σεζόν του The Witcher, δήλωσε τα εξής: 

"Ως οπαδός του Witcher είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να παίξω τον Geralt of Rivia. Ο Henry Cavill ήταν ένας απίστευτος Geralt και είναι τιμή μου που μου δίνει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τα ξίφη του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του. Henry, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτό που έδωσες σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα. Μπορεί να έχω να καλύψω ένα μεγάλο κενό, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπαίνω στον κόσμο του Witcher".

Πότε έρχεται η 3η σεζόν του The Witcher;

Θα περάσει καιρός μέχρι να δούμε τον νέο Geralt του Hemsworth. Η τελευταία θητεία του Henry Cavill ως Geralt θα κάνει πρεμιέρα του καλοκαίρι του 2023 στο Netflix.