Sex Education Σεζόν 4: Έχουμε νέες εικόνες από την επιτυχημένη σειρά του Netflix

Το μόνο που περιμένουμε τώρα είναι η ημερομηνία και το πρώτο trailer
16 Νοεμβρίου 2022 15:36
Sex Education Σεζόν 4: Έχουμε νέες εικόνες από την επιτυχημένη σειρά του Netflix

Η 4η σεζόν του Sex Education ετοιμάζεται στο Netflix και τώρα έχουμε νέες εικόνες από το επερχόμενο κεφάλαιο. Συγκεκριμένα, ο Ncuti Gatwa, ο οποίος υποδύεται τον Eric στη σειρά, ανέβασε πολλές εικόνες στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, που μας δίνουν μια μικρή γεύση από τη συνέχεια.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας "Barbie", στην οποία θα έχει ένα ρόλο, αλλά παράλληλα μάς έδωσε και μια μικρή ματιά από το νέο κύκλο του Sex Education.

Δείτε το post του παρακάτω:

Παλιότερα είχε γίνει γνωστό, ότι η “Maeve” θα έχει λιγότερο χρόνο στην 4η σεζόν. Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τους fans, καθώς πολλοί ηθοποιοί, δε θα βρίσκονται στο νέο κεφάλαιο.

Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia και πλέον είναι τακτικό μέλος του 'Bridgerton', καθώς και η νεότερη απώλεια, αυτήν της Rakhee Thakrar, που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands.

Sex Education 4η σεζόν: Μια αγαπημένη χαρακτήρας θα έχει λιγότερο χρόνο

Το Cast του Sex Education 4 απαρτίζεται πλέον από τους Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro.

Ακολουθεί η επίσημη σύνοψη της 4ης σεζόν:

Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου. Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο.

Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη.

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά την 4η σεζόν του Sex Education μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.