Stranger Things: Η 5η σεζόν θα κάνει στροφή στα παλιά!

Οι Duffer Brothers δίνουν ένα ακόμη tease για το τι να περιμένουν οι fans
15 Νοεμβρίου 2022 12:56
Stranger Things: Η 5η σεζόν θα κάνει στροφή στα παλιά!

Οι Duffer Brothers δουλεύουν πυρετωδώς αυτόν τον καιρό για να γράψουν το σενάριο της 5ης σεζόν του Stranger Things, αλλά μέσα σε όλα προλαβαίνουν να ρίχνουν και μερικά teasers στους fans για το τι να περιμένουν από την τελευταία σεζόν της σειράς. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety οι δημιουργοί του Stranger Things παραβρέθηκαν με αρκετά μέλη του cast σε ένα πάνελ και συζήτησαν λίγο το τι θα δούν οι fans στο Stranger Things 5, το οποίο θα έχει "λίγο από όλα" και θεματικά θα αποτελεί την κορύφωση όλων όσων προηγήθηκαν. 

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι η 5η σεζόν του Stranger Things θα είναι "η κορύφωση όλων των προηγούμενων σεζόν" με λίγο από όλα όσα έγιναν στο παρελθόν. Το καλύτερο νέο για όσους τους άρεσε η 1η σεζόν περισσότερο από όλες είναι πως η 5η θα κάνει...στροφή στα παλιά! 

Πράγματι, οι Duffers ανέφεραν ότι θα γίνει "επιστροφή στα παλιά και στο ξεκίνημα" της σειράς, καθώς η 5η σεζόν θα μοιάζει πολύ περισσότερο στην 1η σεζόν. Ωστόσο, όσον αφορά την κλίμακα τα τελευταία επεισόδια θα είναι πιο κοντά στην blockbuster ποιότητα της 4ης σεζόν.

Η 4η σεζόν του Stranger Things το έβαλε ανάμεσα στις ακριβότερες σειρές όλων των εποχών, με κόστος επεισοδίου που άγγιζε τα $30 εκατ. και συνολικά τα $270 εκατομμύρια

Πρόσφατα είχαμε και την αποκάλυψη του σεναρίου του πρώτου επεισοδίου της 5ης σεζόν

Μερικές πληροφορίες για το Stranger Things 5:

Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν τον Αύγουστο να δουλεύουν στον 5ο κύκλο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram. Ταυτόχρονα έχει ανακοινωθεί η spinoff σειρά του Stranger Things, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική από την πρωτότυπη. 

Μιλώντας στο Collider, οι δημιουργοί αποκάλυψαν ότι ενώ η 5η σεζόν θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από τις προηγούμενες, οι συνολικές ώρες δε θα ξεπερνούν τις δέκα ώρες.

Στοχεύουμε τις 10 ώρες ή κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι θα είναι μεγαλύτερη από την 1η σεζόν, γιατί έχουμε να ολοκληρώσουμε πολλά πράγματα, αλλά μάλλον δε θα διαρκέσει όσο είναι η 4η.

Με βάση αυτό, ο Ross Duffer είπε ότι μια συνολική αλλαγή στην ιστορία θα αντιπροσώπευε τη διαφορά στο χρόνο εκτέλεσης, προσθέτοντας:

Στην 4η σεζόν, για παράδειγμα, πέρασαν δύο ώρες πριν καν οι χαρακτήρες μας συνειδητοποιήσουν ότι το τέρας σκότωνε ανθρώπους στο Hawkins. Ξέρουν ποια είναι η απειλή τώρα και αυτό θα βοηθήσει στην επιτάχυνσή της.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One)

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Stranger Things 5 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.