Αυτή η σειρά σαρώνει στο εξωτερικό – Ξεπέρασε και το House of the Dragon στην πρεμιέρα της

Τα πρώτα στατιστικά από την Paramount
15 Νοεμβρίου 2022 08:11
Αυτή η σειρά σαρώνει στο εξωτερικό – Ξεπέρασε και το House of the Dragon στην πρεμιέρα της

Υπάρχει μία σειρά που σαρώνει στο εξωτερικό και δεν είναι άλλη από το Yellowstone που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα της Paramount. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Variety, η 5η σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 13 Νοεμβρίου, προσέλκυσε 12.1 εκατομμύρια τηλεθεατές, σημειώνοντας ρεκόρ για το αμερικανικό δίκτυο.

Πρόκειται για ένα τεράστιο νούμερο και αρκετά μεγαλύτερο από αυτό της 4ης σεζόν. Ο αριθμός των 12.1 εκατομμυρίων καταμετρήθηκε από τα «κανάλια» των Paramount Network, CMT, TV Land και Pop. Στην κύρια πλατφόρμα του, το Paramount Network, η 5η σεζόν του Yellowstone συγκέντρωσε 8,8 εκατομμύρια χρήστες και η συνολική τηλεθέαση έφτασε στους 12.1 θεατές.

Σε σύγκριση με το House of the Dragon, το οποίο προβάλλεται στα HBO και HBO Max, αυτό είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Το spinoff του Game of Thrones προσέλκυσε 9,99 εκατομμύρια θεατές στις δύο υπηρεσίες όταν έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο. Ωστόσο, υπολογίζεται ότι τα επεισόδια του House of the Dragon έφτασαν κατά μέσο όρο τα 30 εκατομμύρια κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Λίγα λόγια για την 5η σεζόν του Yellowstone

Το Yellowstone είναι του Taylor Sheridan (Hell or High Water) και πρόκειται για μία νεογουέστερν δραματική σειρά με πρωταγωνιστή τον Kevin Costner. Η σειρά ακολουθεί τον Costner και την οικογένειά του που ελέγχει το μεγαλύτερο ράντσο των ΗΠΑ και τις προσπάθειές τους να το διατηρήσουν, παλεύοντας για τη επιβίωσή τους.

Yellowstone: Επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας για τη 5η σεζόν της νεογουέστερν σειράς

Στο Yellowstone έχουν κάνει guest εμφανίσεις κι άλλα ονόματα όπως οι: Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, και Kelsey Asbille. Πλέον βασικοί στο cast θεωρούνται οι: Brecken Merrill, Forrie Smith, Denim Richards, Ian Bohen, Finn Little, Ryan Bingham, Gil Birmingham, Mo Brings Plenty, Wendy Moniz, Jen Landon, Kathryn Kelly.

Στα νέα πρόσωπα της 5ης σεζόν συγκαταλέγεται ο Josh Lucas ως νεαρός John Dutton, μαζί με τους Jacki Weaver, Kylie Rogers, Kyle Red Silverstein, Kai Caster, Lainey Wilson, Lilli Kay και Dawn Olivieri.