John Aniston: Πέθανε ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και πατέρας της Jennifer Aniston

Σε ηλικία 89 ετών
14 Νοεμβρίου 2022 18:51
John Aniston: Πέθανε ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και πατέρας της Jennifer Aniston

Πέθανε ο πρωταγωνιστής της γνωστής αμερικάνικης σαπουνόπερας "Days of Our Lives", Τζον 'Ανιστον (John Aniston) σε ηλικία 89 χρόνων. Ήταν επίσης ο πατέρας της ηθοποιού Jennifer Aniston, που οι περισσότεροι γνωρίζουν ως Ρέιτσελ από "Τα Φιλαράκια"

Τον ελληνικής καταγωγής ηθοποιό θέλησε να αποχαιρετήσει η Aniston με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό post στο Instagram, το οποίο συνόδευσε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από αγαπημένες της στιγμές. Συγκεκριμένα στο μήνυμά της έγραψε στους 40.8 εκατ. followers της: 

«Γλυκέ μου μπαμπά... John Anthony Aniston. Ήσουν ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Είμαι τόσο ευγνώμων που πέταξες στους ουρανούς ήρεμα - και χωρίς πόνο. Και μάλιστα στις 11/11! Είχες πάντα τέλειο συγχρονισμό. Αυτός ο αριθμός θα έχει για πάντα ένα ακόμα μεγαλύτερο νόημα για μένα. «Θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος. Μην ξεχάσεις να μας επισκέπτεσαι"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Μέσα από τα σχόλια της ανάρτησης την ευχήθηκαν ή και τη συμπαραστάθηκαν ένα σωρό γνωστοί καλλιτέχνες του Hollywood, όπως ο Ryan Reynolds, ο Aaron Paul, η Kaley Cuoco, η Reese Witherspoon, ο Taika Waititi, η Jennifer Lopez και η Naomi Watts μεταξύ πολλών άλλων. 

Ο Aniston τιμήθηκε τον Ιούνιο με βραβείο "Daytime Emmys Lifetime Achievement" για τον μακροχρόνιο ρόλο του στη σαπουνόπερα «Days of Our Lives", καθώς υποδύθηκε για πάνω από τρεις δεκαετίες τον αδίστακτο ρόλο του Victor Kiriakis. Μάλιστα ο Aniston δεν μπόρεσε να βρεθεί στην τελετή απονομής και έτσι η Τζένιφερ ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει τη διάκριση του πατέρα της.

Ο Τζον 'Άντονι 'Άνιστον, γεννημένος Γιάννης Αναστασάκης στις 24 Ιουλίου 1933, ήταν ελληνικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός.