Γνωστή ισπανική σειρά του Netflix επιστρέφει μετά από πολύ καιρό

Δείτε το πρώτο δείγμα από την 3η σεζόν του Sky Rojo!
14 Νοεμβρίου 2022 18:47
Γνωστή ισπανική σειρά του Netflix επιστρέφει μετά από πολύ καιρό

Μία επιτυχημένη ισπανική σειρά του Netflix πρόκειται να επιστρέψει και πάλι στις οθόνες σας με την 3η και τελευταία σεζόν της. Ο λόγος γίνεται για το Sky Rojo, το οποίο έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2021 με την 1η σεζόν του, ενώ την ίδια χρονιά, τον Ιούλιο όμως, έπαιξε και ο 2ος κύκλος.

Δεν είχε γίνει γνωστό αν θα συνεχιζόταν η σειρά μιας και είχε εξαφανιστεί μετά το φινάλε του 2ου κύκλου. Τώρα, όμως, το Netflix επιστρέφει με το πρώτο teaser και μεταξύ άλλων δίνει στη δημοσιότητα την ημερομηνία της πρεμιέρας. Οι πληροφορίες με την τροπή που θα πάρει η πλοκή είναι άγνωστες, αλλά η streaming υπηρεσία αναφέρει τα εξής:

Οι Coral, Gina και Wendy έκαναν μια νέα ζωή, βρήκαν αγάπη στην Αλμερία. Όμως, με τον Romeo να ψάχνει για εκδίκηση, η ηρεμία και η ησυχία τους δε θα διαρκέσουν για πολύ.

Όσο μεγαλύτερη είναι η ηρεμία, τόσο πιο άγρια η καταιγίδα. Το #SkyRojo3, το τελευταίο κυνηγητό, έρχεται στο Netflix στις 13 Ιανουαρίου.

Κεντρικές πρωταγωνίστριες της σειράς είναι οι Verónica Sanchez, Lali Espósito και Yany Prado. Τον Romeo υποδύεται ο υποψήφιος για Goya βραβείο, Asier Etxeandia, ενώ ο Miguel Ángel Silvestre υποδύεται τον Moises και ο Enric Auquer τον Christian.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής:

Ένα φονικό γεγονός σε έναν οίκο ανοχής οδηγεί τρεις γυναίκες, που τις στοιχειώνει το παρελθόν, σε ένα τρελό κυνηγητό, μακριά από τον νταβατζή τους και τους μπράβους του.

Παρακολουθήστε το πρώτο δείγμα από το Sky Rojo Season 3 παρακάτω.