Η σειρά “Ηρακλής” είναι τώρα στο Disney Plus με ελληνική μεταγλώττιση, αλλά…

Σε ορισμένα επεισόδια
14 Νοεμβρίου 2022 16:40
Η σειρά “Ηρακλής” είναι τώρα στο Disney Plus με ελληνική μεταγλώττιση, αλλά…

Η θρυλική σειρά “Ηρακλής” είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney Plus στα ελληνικά με νέα μεταγλώττιση. Το σόου της Disney που αγαπήθηκε ιδιαιτέρως στη χώρα μας, βρισκόταν στην streaming υπηρεσία εδώ και καιρό, αλλά μόνο στα αγγλικά.

Ωστόσο, από σήμερα θα μπορείτε να την απολαύσετε με ελληνικές φωνές, μόνο που δεν έχουν ελληνικά όλα τα επεισόδια. Η διαδικασία έχει ξεκινήσει και σύμφωνα με τη γνωστή σελίδα Greek Dub DB, μεταγλωττισμένα είναι τα επεισόδια 1-4, 8-9, 18 και 44.

Αυτό σημαίνει, ότι κατά πάσα πιθανότητα, η εταιρία θα προσθέσει ελληνικά και σε άλλα επεισόδια με την πάροδο του χρόνου.

Η σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής:

Ακολουθούμε τους άθλους του Ηρακλή μέσα στα χρόνια που πέρασε εκπαιδευόμενος, για να γίνει ήρωας, υπό την καθοδήγηση του Σάτυρου Φιλ. Πολλοί από τους Ολύμπιους Θεούς επισκέπτονται τον νεαρό επίδοξο ήρωα, είτε για τον βοηθήσουν, είτε για να του βάλουν εμπόδια, στις νέες του περιπέτειες.

Το cast της σειράς σύμφωνα με τη γνωστή σελίδα Greek Dub DB:

Ντένης Μακρής ως Ηρακλής, Μιχάλης Γκίνος ως Ίκαρος, Τάκης Σακελλαρίου ως Φιλοκτήτης/Δίας, Βασίλης Μήλιος ως Άδης/Αφηγητής, Άννα Σταματίου ως Κασσάνδρα, Δημήτρης Σάρλος ως Ερμής/Πόνος, Γιώργος Σκουφής ως Πανικός/Άδωνις, Χίλντα Ηλιοπούλου ως Θάλεια, Ιφιγένεια Στάικου ως Καλλιόπη και Αλεξάνδρα Λέρτα ως Τερψιχόρη.

Πόσα επεισόδια έχει η σειρά Ηρακλής;

Το θρυλικό σόου αποτελείται από 65 επεισόδια τα οποία υπάρχουν όλα κανονικά στη συνδρομητική υπηρεσία της Disney.

Tags: