1923: Ο Harrison Ford παίζει στην prequel σειρά του Yellowstone! – Δείτε το trailer

Μαζί του και η Helen Mirren
14 Νοεμβρίου 2022 16:16
1923: Ο Harrison Ford παίζει στην prequel σειρά του Yellowstone! – Δείτε το trailer

Το Paramount Plus έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το trailer από τη νέα τηλεοπτική σειρά “1923”. Πρόκειται για το spin-off του Yellowstone και θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στο western σύμπαν που δημιουργήθηκε από τον Taylor Sheridan, ακολουθώντας μία νέα γενιά της οικογένειας Dutton.

Από το trailer κιόλας, φαίνεται ότι η νέα σειρά θα προσφέρει μία πιο σκοτεινή ιστορία σε σχέση με το Yellowstone, μιας και δίνει έμφαση και στη βία.

Δείτε το πρώτο trailer παρακάτω:

Επίσης παίζουν και οι Helen Mirren, Sebastian Roché, Darren Mann, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty και Timothy Dalton.

Το Yellowstone λέει την ιστορία των Dutton, με επικεφαλής τον John Dutton (Kevin Costner), καθώς προσπαθούν να διατηρήσουν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο συνεχόμενο ράντσο βοοειδών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το αξιοσημείωτο είναι πως αυτό το project τοποθετείται στο σήμερα, κάτι μοναδικό για το western είδος και δεν προσεγγίζει απλώς το παρελθόν.

Μάλιστα, η σειρά είχε τόση επιτυχία που οδήγησε το Paramount+ να την ανανεώσει για 5η σεζόν και μαζί με τον Sheridan να φέρουν ακόμη ένα prequel, το 1883, με πρωταγωνιστές τους Sam Elliot, Faith Hill και Tim McGraw.

Το 1923 θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Δεκεμβρίου στο Paramount Plus. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.