Star Wars: Μάθαμε τι ετοιμάζουν Studio Ghibli και Lucasfilm και είναι κάτι για το Disney Plus

Ο Hayao Miyazaki φωτογραφήθηκε με τον Baby Yoda
12 Νοεμβρίου 2022 09:14
Star Wars: Μάθαμε τι ετοιμάζουν Studio Ghibli και Lucasfilm και είναι κάτι για το Disney Plus

Τελικά μάθαμε τι ετοιμάζουν Lucasfilm και Studio Ghibli για το σύμπαν του Star Wars ύστερα από αρκετές μέρες που γέμισαν με teasers τις σελίδες τους στα social media. 

Το θρυλικό στούντιο του Hayao Miyazaki ετοιμάζει μια ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους για το Disney Plus σε συνεργασία με τη Lucasfilm, με πρωταγωνιστή τον... Baby Yoda (aka Grogu) και μάλιστα η κυκλοφορία του γίνεται σήμερα στο Disney Plus. 

Στο "Zen - Grogu and Dust Bunnies", όπως τιτλοφορείται επίσημα, θα υπάρξουν γνώριμα "πρόσωπα" από τα δημιουργήματα του Hayao Miyazaki. Φαίνεται λοιπόν πως τα Dust Bunnies από το αριστουργηματικό Spirited Away θα εμφανιστούν πλάι στον Baby Yoda και έτσι τα σύμπαντα των Studio Ghibli και Star Wars θα συναντηθούν για πρώτη φορά! 

Μάλιστα μια φοβερή λεπτομέρεια του εν λόγω animated short είναι πως σχεδιάστηκε εξ'ολοκλήρου "στο χέρι", όπως επισημαίνει η ανακοίνωση. 

Η φωτογραφία Hayao Miyazaki - Baby Yoda

Ο θρυλικός animator και δημιουργός φωτογραφήθηκε μάλιστα για ένα από τα teasers του Studio Ghibli μερικές ώρες πριν αποκαλυφθεί το project επίσημα. 

Πότε κυκλοφορεί; 

Το Zen - Grogu and Dust Bunnies κυκλοφορεί από σήμερα 12 Νοεμβρίου στο Disney Plus.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Πλέον έγινε διαθέσιμο και στον ελληνικό κατάλογο του Disney Plus με τίτλο "Ζεν - Ο Γκρόγκου και οι Χνουδόμπαλες" και διαρκεί 3 λεπτά.