Πέθανε η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη – Η Ειρήνη από τη σειρά “Τρεις Χάριτες”

Σε ηλικία 78 ετών
11 Νοεμβρίου 2022 20:02
Πέθανε η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη – Η Ειρήνη από τη σειρά “Τρεις Χάριτες”

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία δυσάρεστη είδηση που αναφέρει ότι η αγαπημένη ηθοποιός, Μίνα Αδαμάκη, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Τρεις Χάριτες”, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών και όπως έγινε γνωστό, νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στο νοσοκομείο εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας.

Την είδηση έφερε στη δημοσιότητα ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έγραψε τα εξής:

Με μεγάλη θλίψη σχεδόν ταυτόχρονα μαθαμε ότι έφυγαν από κοντά μας δύο σπουδαίοι αξιαγαπητοι συνάδελφοι μας ... Η γλυκεια μας Μινα Αδαμάκη που τόσα πρόσφερε στο Θέατρο ,την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η τόσο αγαπητή μας από την απίστευτη φιγούρα από την Τρεις Χάριτες και ο Κώστας Μπάσης, ο πρώτος Ερωτοκριτος του Ευαγγελάτου, ο ηθοποιός που κοσμησε το Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος για πολλά χρόνια... Ανεξίτηλη θα μείνετε στην μνήμη μας αγαπημένοι μου.. Καλό ταξιδι

Σύμφωνα με το Wikipedia, η Μίνα Αδαμάκη γεννήθηκε στον Βόλο και ήταν απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπουδάσε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Κάρολου Κουν και σε νεανική ηλικία σπούδασε και στο Λονδίνο κουκλοθέατρο και παντομίμα.

Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο θέατρο, ως μαθήτρια ακόμα, με το Θέατρο Τέχνης, στο έργο "Η δολοφονία του Ζαν - Πωλ Μαρά". Έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, όπως τα “Η Λίζα και οι άλλοι”, “ Το δις εξαμαρτείν”, “Άλλη μία φασαρία”, “Πάτερ Ημών”, “Safe Sex TV Stories”, “Το Κόκκινο Δωμάτιο” και “Eθνική Ελλάδος”.