Grey's Anatomy Season 19: Το αντίο της Μέρεντιθ έρχεται - Δείτε το trailer

Ύστερα από πολλά χρόνια η Ellen Pompeo φεύγει από το αγαπημένο της νοσοκομείο
11 Νοεμβρίου 2022 18:14
Grey's Anatomy Season 19: Το αντίο της Μέρεντιθ έρχεται - Δείτε το trailer

Το ABC έδωσε στη δημοσιότητα το trailer από τη νέα σεζόν του Grey’s Anatomy, η οποία θα επιστρέψει στις οθόνες σας τον Φεβρουάριο.

Σε αυτό το βίντεο παίρνουμε μια πολύ μικρή γεύση από το αντίο της Meredith Grey (Μέρεντιθ Γκρέι) στο Gray Sloan Memorial Hospital. Ναι, θα πρέπει να ετοιμαστείτε διότι θα αποχαιρετήσετε σύντομα την Grey της Ellen Pompeo, η οποία σάς κρατάει συντροφιά από το 2005. Αν δεν το γνωρίζετε, η σειρά που δημιουργήθηκε από την Shonda Rhimes και επικεντρωνόταν σχεδόν αποκλειστικά στην Meredith.

Η 19η σεζόν, λοιπόν, αναμένεται να έχει πολλές ανατροπές και παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε ένα μικρό απόσπασμα από το 1ο επεισόδιο που έχει τον τίτλο "I'll Follow the Sun". Από αυτό το επεισόδιο κιόλας θα δείτε την Meredith να αποχωρεί από το θρυλικό αυτό νοσοκομείο.

Στο παραπάνω teaser βλέπουμε την Meredith να αποχαιρετά τους συναδέλφους της, μιας και προετοιμάζεται για ένα λαμπρό μέλλον μακριά από το Σιάτλ, αφού θα μετακομίσει στη Βοστώνη προκειμένου η κόρη της να παρευρεθεί σε ένα νέο σχολείο.

Πότε θα παίξουν τα νέα επεισόδια του Grey’s Anatomy;

Το ABC αποκάλυψε ότι η σειρά θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες σας στις 23 Φεβρουαρίου, μέσα από το Hulu. Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό σημαίνει ότι θα δείτε τα νέα επεισόδια και στο Disney Plus εκείνο το μήνα.