Money Heist: Korea Part 2 – Νέο trailer και ημερομηνία για την πρεμιέρα!

Συντονιστείτε για τη μεγαλύτερη ληστεία της Κορέας!
11 Νοεμβρίου 2022 16:27
Money Heist: Korea Part 2 – Νέο trailer και ημερομηνία για την πρεμιέρα!

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για το 2ο μέρος του Money Heist: Korea - Joint Economic Area και αποκάλυψε ταυτόχρονα ότι θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Δεκεμβρίου.

Όπως λέει η υπηρεσία, η αληθινή ληστεία ξεκινάει τώρα, μιας και η ομάδα πλέον έχει ένα νέο σχέδιο μπροστά της, έτσι ώστε να μη δραπετεύσει κανένας.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Οι κλέφτες παίρνουν στα χέρια τους το νομισματοκοπείο μιας ενοποιημένης Κορέας. Με όμηρους παγιδεύμενους μέσα, η αστυνομία πρέπει να τους σταματήσει, καθώς και τον «εγκέφαλο» που κρύβεται πίσω από όλα αυτά.

Παίζουν οι: Yoo Ji-tae (Καθηγητής), Jung Jong-seo (Tokyo), Park Haw-soo (Berlin), Kim Yunjin, Kim Ji-hoon (Denver), Jang Yoon-ju (Nairobi), Lee Won-jong (Moscow).

Πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του Money Heist: Korea με μια ολόκληρη σκηνή (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο review του Part 1, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, έγραφε:

Το Part 1 λήγει με ένα σημείο που σαφέστατα και πάλι σου δημιουργεί έντονο το deja vu σε σημείο που σαν θεατής είπα «νισάφι», κάντε το λιγάκι πιο πρωτότυπο. Δε μπορώ να καταλάβω το νόημα ενός πιστού remake απλώς με ένα πιο γυαλιστερό περιτύλιγμα, διαφορετική γλώσσα και κάπως καλύτερη παραγωγή.

Σίγουρα θα υπάρξει ένα Part 2 που θα δέσει τα γεγονότα αλλά προς το παρόν κινείται πάνω σε μια αδιάφορη παρτιτούρα που προσφέρει ανούσια deja vu παρά θέαμα. Ίσως σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου το ισπανικό δεν κυκλοφόρησε ποτέ, το Money Heist Korea να είχε θέση. Στο δικό μας όχι και τόσο.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι το Netflix δεν έχει τελειώσει ακόμα με το -κλασσικό- Money Heist, καθώς ετοιμάζει ήδη την spin-off σειρά του Berlin. Μπορεί σύντομα να μάθουμε κάτι νεότερο για αυτήν οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά το Money Heist του Netflix παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.